Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова феєрія в Невицькому
23:14
Гольова феєрія в Невицькому
За відсутності Михайла Іваниці Баранинці, під керівництвом Івана Бисаги, розгромили команду з Невицького.

Гольова феєрія в Невицькому Гру активніше почали гості, вже на 2-й хвилині, після пасу з глибини поля від Дзямки, Дмитро Опаленик мав можливість вивести свою команду вперед, але засильно відпустив м'яч і небезпечний момент втрачено. Відразу в наступній атаці Загорчак пробивав зльоту, з 17 метрів, але круглий пройшов впритул зі стійкою.

На 15-й хвилині, баранинські футболісти заробили право на небезпечний штрафний з 18 метрів, але удар Лукіяника відбив голкіпер, і захисники відводять загрозу від своїх воріт.

На 22- хвилині активний Ганчак, прибравши захисника на підступах до штрафної, пробивав в дальній кут, але удар пройшов значно вище рамки воріт. За п’ять хвилин, Костик вискочив на побачення з голкіпером та після удару Ярослава, м'яч в лічених сантиметрах пройшов біля стійки.

Надалі гості взяли під контроль гру і раз по раз загрожували воротам господарів. Так на 31-й хвилині, після пасу з глибини поля на Дмитра Опаленика, голкіпер Невицького помиляється на виході, але захисник підстрахував свого воротаря.

Свій відбиток на гру наклала і спека, яка не спадала на протязі всієї зустрічі. На 36-й хвилині Невицьке заробило право на штрафний. Бамбушкар пробивав, але Марко на місці. В наступній атаці гравці Невицького знову заробили право на штрафний з 20 метрів, але удар капітана зафіксував Марко.

Перший тайм ознаменував собою купу нереалізованих моментів, але в цій зустрічі все ще було попереду.

В дебюті другої половини зустрічі гості змогли відкрити рахунок. Лукіяник пробив з 18 метрів зі штрафного - м'яч відскочивши від газону, дезорієнтував голкіпера і опинився у воротах.

Відразу в наступній атаці гості подвоїли перевагу. Костик увірвався в штрафну, де на ньому сфолив захисник. Вирок взявся виконувати Лукіяник. Євген забиває чітким ударом у лівий кут - 2:0.

За п’ять хвилин, після подачі з правого краю, Ганчак міг скоротити відставання своєї команди, але не влучає по м'ячу

На 55-й хвилині, Опаленик увірвався в карний майданчик, пройшовши трьох гравців суперника і виконав простріл, але удар Дзямки прийшовся в голкіпера. На 58-й хвилині Лаба пройшов правим краєм і подав на дальню стійку, де Ганчак завершував атаку ударом головою, але не точно.

Йшла 61-ша хвилина гри, Лаба після того, як не за правилами зупинив Прокопця, заробив другу жовту картку і покинув поле. Після цього господарі спромоглись створити гострий момент біля воріт суперника. Після подачі в штрафну, м'яч відскочив в район 16 метрів, де Фесай тільки цього й очікував, Віктор завдав потужного удару, але його успішно заблокували захисники.

На протязі найближчих п’яти хвилин підопічні Матьовки двічі виводили Гартмана на ударну позицію. Але в першому моменті його удар забрав Марко, а в другому - після удару в дальній кут з 12 метрів, м'яч не влучив у ціль.

На 78-й хвилині гості знову заробили право на штрафний з 18 метрів. До м’яча підійшов Лукіяник. Євген пробиває у ближнюю дев'ятку, без шансів для голкіпера, і тим самим оформлює хет-трик.

Після такого розвитку подій господарі повністю віддали ініціативу гостям. Так на 80-й хвилині, Мєдвєдєв підстеріг захисника господарів на помилці, пройшов лівим флангом і прострілив в район одинадцятиметрової позначки, де Дзямко впевнено закріплює перевагу своєї команди.

На 85-й хвилині Мєдвєдєв знову взяв на себе гру і це принесло бажаний результат, Віталій здійснив сольний прохід зі своєї половини поля, увірвався в штрафну і пробив у дальній кут, рахунок стає 5:0.

Невицькі футболістивідразу відповіли гострим моментом, Калинич пробивав з 20-ти метрів, але удару забракло точності.

На 89-й хвилині Баранинці забили шостий гол. Джуджук виводить Костика на рандеву Поковбою, Ярослав прибравши воротаря забиває вже в порожні ворота.

Після безгольової першої половини зустрічі, в другій команда гостей наочно показала як потрібно реалізовувати свої моменти.
 
 
Арбітри: Зубільчак О., Бородайчук В., Проценко Р.
Делегат – Попович В.М.
 
с. Невицьке, глядачів 200
 
ФК «Невицький замок» – ФК «Баранинці» 0:6  
 
Голи: Лукіяник 48, 51, 78, Дзямко 80, Мєдвєдєв 85, Костик 89.
 
Баранинці: Марко Констянтин, Дьордяй Давид, Балажинець Рудольф, Опаленик Дмитро, Дзямко Богдан, Ухатюк Артем, Прокопець Сергій, Опаленик Юрій, Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Мєдвєдєв Віталій, Джуджук Ігор, Фаринич Ярослав, Ганусин Віталій.
Тренер – Бисага Іван

Невицьке: Поковба Олександр, Фесай Віктор, Лаба Михайло, Дюрик Іван, Костик Констянтин, Данко Мирослав, Бутрик Андрій, Гартман Мілан, Ганчак Олександр, Стойка Іван, Бамбушкар Вадим.
Запасні: Дудик Іван, Куштан Олександр, Калинич Владислав, Арбузов Сергій.
Тренер – Матьовка Іван

Попередження: Лаба 38, Бумбушкар, 32 – Балажинець, 33.

Вилучення: Лаба 61.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 963 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: