Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова феєрія в обидві сторони (ФОТО)
15:23
Гольова феєрія в обидві сторони (ФОТО)
Про чергове дербі з драматичною розв’язкою дізнавайтесь далі.

Гольова феєрія в обидві сторони (ФОТО)
Мало того, що протистояння гірської та низинної частин Іршавщини набуло в останній час дуже принципового характеру як у районній першості, так і на трохи вищому рівні, так ще до всього «Боржава» і «Заріччя» перед даним очним протистоянням знаходились поряд у таблиці Західної зони. Протягом поточних змагань у довжанців дещо стабілізувався склад, що почало приваблювати на «Боржава-арену» більше уболівальників. На правах господарів річкові пішли в позиційний наступ уже на старті поєдинку.
 
На 3-й хвилині Ганчич подав із кутового з правого флангу в центр штрафної, на ділянку перед воротарським майданчиком. Батрин замкнув цей пас ударом головою над поперечиною. Через чотири хвилини позиційна атака по центру, яка відбулась за активної участі Сурмача, Ганчича і Батрина, завершилась зміщенням до правого краю карної зони. Бровдій хоча й пробивав із досить гострого кута, однак зумів метрів із чотирьох влучити у ближній кут. Ігнатишин зреагував.
 
На 20-й хвилині Батрин подав зі штрафного з правого флангу на протилежний край штрафного майданчика, де Бровдій метрів із десяти пробив у найближчу до нього ділянку воріт. Василь у падінні відбив і після цього партнери зуміли винести м’яч подалі. Дало про себе знати й правило про незабитий гол, коли Булеза завершив стрімку контратаку по центру разючим ударом у лівий нижній кут – 0:1.
 
Не менш небезпечно було біля протилежних воріт через дві хвилини. Батрин зробив чудовий простріл зі штрафного з правого флангу практично на лінію воротарського майданчика, де Ганчич і Роман уже були готові завершити почин Михайла розстрілом із вбивчої позиції, та Ігнатишин самовіддано стрибнув у ноги й ліквідував небезпеку. Ще через хвилину Боднар опинився на завершенні атаки по центру й міг доводити її до логічного завершення, коли метрів із восьми пробивав без протидії від польових гравців. Тільки Ігнатишин намагався закрити для Івана кут обстрілу. Мабуть це налякало центрфорварда, бо пробив вище цілі й змусив стадіон зітхнути в розпачі.
 
Далі гра трохи заспокоїлась і тривала на підступах до штрафних майданчиків, переважно неподалік карної зони гостей. Єдиний вибух стався вже ближче до кінця тайму, коли лідер «Заріччя» Булеза отримав м’яч на правому фланзі й майстерним середнім пасом уперед і лівіше вивів Петера на воротаря. Рудольф реалізував цю зустріч із Волошином точним ударом у правий нижній кут – 0:2. Від цього м’яча гравці в червоно-чорній формі до перерви так і не оговтались, та в роздягальні Ледней сттєво розбудив їх самолюбство і жагу до перемоги, бо забили неймовірно швидкий гол.
 
Уже на 10-й секунді другого тайму Владислав Батрин, який тільки но вийшов на поле, застукав зненацька Ігнатишина одразу після розіграшу м’яча з центра поля – 1:2. Господарі продовжували йти вперед. Через чотири хвилини Василь Боднар опинився на завершенні наступу лівим флангом і метрів із двадцяти влучив у дальній кут. Ігнатишин у падінні відбив і далі партнери Василя винесли круглого подалі. Ще через п’ять хвилин Сурмач пробив метрів із двадцяти, з відскоком від газону. Василь вдало обрав позицію й зреагував.
 
Починаючи з 60-ї хвилини суттєво згустились хмари й пішов дощ, який тривав майже до фінального свистка. Зарічанці через три хвилини, після початку «небесного душу», могли повернути попередню різницю в рахунку. Сергій Караслай отримав м’яч на правому фланзі й прострілив у центр на ділянку перед штрафним майданчиком на Петера. Рудольф практично міг реалізувати вихід один-в-один, та Волошин вчасно вибіг з воріт, на мить випередив опонента й ліквідував небезпеку. Це дозволило партнерам Владислава вирівняти ситуацію на табло. Василь Боднар подав зі штрафного з правого флангу на ближню стійку, де Роман головою переправив м’яч у сітку, без шансів на відбиття – 2:2.
 
Через три хвилини Іван Боднар мав неймовірний шанс аналогічний до того, яким він не скористався до перерви. Цього разу нападник пробивав метрів із дванадцяти, та знову м’яч пролетів над поперечиною. Ще через хвилину інший Боднар пробивав із трохи більшої дистанції, та Василю було важче, бо отримав не надто добру передачу й був змушений бити по м’ячу, який відходив від нього. Круглий оминув праву стійку з зовнішнього боку. А ще за мить Роман знову відгукнувся на ближній стійці на подачу з правого флангу й забив гол-близнюк до того, що був перед тим – 3:2.
 
Після цього «біло-зелені» перейшли до позиційних атак, а господарі залишали собі шанс на контратаки. На 78-й хвилині відбулась масована атака по центру зі зміщенгнням уліво, за активної участі Петера, Курилишина та Горзова. Останній із цієї трійці пробив метрів із двадцяти восьми із досить гострого кута поруч із брамою. Та в одній із наступних атак на чергову подачу з флангу на ділянці перед воротарським майданчиком відгукнувся Булеза, переправив м’яч у правий кут і досяг особистого дублю – 3:3.
 
Та Юрій і на цьому не заспокоївся й примножив почин партнерів. Горзов перехопив м’яч метрах у сорока від чужих воріт і віддав середній пас вперед на Петера. Рудольф поперечним пасом і трохи вперед віддав на Булезу. Юрій метрів із чотирнадцяти пробив у правий кут і оформив хет-трик – 3:4.
 
Останні події внесли певну розгубленість у дії господарів, від яких відбувались досить хаотичні атакувальні дії, які ліквідовувались суперником.
Та одного разу, вже за мить до свистка, на 2-й – 3-й доданих хвилинах, вдалось суттєво загострити. Михайло Батрин із досить перспективного штрафного хоча й влучив у стінку, та сам продовжив атаку другим темпом, що дозволило Сурмачу прикластися з середньої дистанції. І хоча Ігнатишин парирував м’яч у сторону лівої стійки, та Бровдій опинився в потрібному місці в потрібний час і проштрикнув круглого в ближню частину воріт. При цьому Павлюченко на мить підняв прапорець, а Бобаль був уже готовий вказати на центр. Після цього відбувся певний хаос на полі. Уболівальники господарів робили психологічний тиск на Богдана, а гравці гостей переслідували Юрія намагаючись не дати тому зафіксувати взяття воріт. Українські колеги славного американського поліцейського Магоні виявили найкращі якості, не давши перерости все в банальний мордобій. Після консультацій арбітра й його асистентів гол був зарахований – 4:4.
 
Досить справедливий підсумок, якщо врахувати все, що відбувалось на полі протягом 90-та з гаком хвилин: господарі значно більше атакували, та суттєво програвали суперникам, які відчайдушно захищались, в реалізації моментів та ще довжанці й трохи більше помилялись у захисті.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Сергій Боднар та Богдан Павлюченко
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
16 вересня, с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно з проясненнями, часом дощ, + 27 градусів, 501 глядач
 
«Боржава» Довге – «Заріччя» – 4:4 (0:2)
 
Голи: Владислав Батрин, 46, Роман, 68, 73, Бровдій, 90 + 3 – Юрій Булеза, 21, 80, 85, Петер, 36.
 
«Боржава»: Владислав Волошин, Василь Боднар, Ярослав Шандра, Іван Роман, Іван Фулей, Василь Симканич, Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Іван Бровдій, Михайло Батрин, Іван Боднар.
Запасні: Михайло Якуб, Владислав Батрин, Дмитро Баран.
тренер – Іван Ледней.
 
Заріччя»: Василь Ігнатишин, Микола Цимбал, Олександр Совтан, Ярослав Горзов, Василь Караслай, Сергій Караслай, Юрій Булеза, Рудольф Петер, Михайло Полянський, Андрій Курилишин.
Запасні: Михайло Булеза, Василь Фельцан, Юрій Сокач.
тренер – Микола Цимбал.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 754 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: