Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова перестрілка у Дерцені
11:10
Гольова перестрілка у Дерцені
У черговому поєдинку Першості області між ФК «Дерцен» та ФК «Березний» перемогу здобули господарі, з рахунком 4:3.

Гольова перестрілка у Дерцені Сусіди у турнірній таблиці у матчі 16 туру Першості області продемонстрували видовищний футбол. Попри те, що команди за один матч разом назабивали 7 м'ячів, реалізованих нагод могло бути набагато більше.

Відкрити рахунок у поєдинку господарі могли ще на 35-ій хвилині. Савко після прориву правим флангом пробив по воротах з-за меж карної площі. М'яч пройшовши між ніг кіперу у ворота все ж не влетів. Круглого з лінії воріт виніс один із захисників Березного. Дві хвилини потому господарям вдалося відкрити рахунок. Під час виконання стандарту праворуч, метрів з 22-х, той же Савко підкрутив м'яча точно під хрестовину воріт - 1:0.

П'ять хвилин потому, на 42-ій хвилині гості рахунок зрівняли. Уникнувши офсайду, майже вся лінія атаки березнянців увійшла до карної площі Дерцена. Попереду всіх – Біганич, йому і вдалося завдати точного удару по воротах господарів - 1:1.

Та тішитися голом березнянцям довелося недовго. Хвилиною пізніше Мідянчику вдалося одразу ж самотужки прорватися до штрафної суперника, звідки Роман пробив точно у кут, 2:1.

Другий тайм порадував уболівальників голами не менше ніж перший. Вже на 50-ій хвилині 13-ка гостей, Словенський атакуючи правим флангом прострілив у центр штрафної. Там на м'ячі першим опинився Біганич. Він і замкнув м'яч у ворота господарів. 2:2.

На 55-ій хвилині гравці «Дерцена» знову повели у рахунку, і знову завдяки швидкісній атаці. Петровці ще на підступах до штрафної змістився з центру ліворуч. Звідти і пробив щосили по воротах. Кіпер березнянців з ударом впоратись не зумів. 3:2.

Цього разу березнянцям зрівняти рахунок не вдалося. Та бодай одну атаку впродовж 10 хвилин організувати не змогли. Натомість, забивали господарі. На 63-ій хвилині матчу, гравці Дерцена організували затяжну атаку. Після кількох неуспішних ударів по воротах поспіль, добити м'яча у сітку вдалося Савку. Той після відскоку м'яча пробив з лівого кута точно у ствір. 4:2.

Але березнянці руки не опускали. Гостям вдалося скоротити відставання 5 хвилин потому. Після виконання штрафного удару на 69 хвилині, з 21 метра, Канюк пробив точно у правий кут воріт. 4:3.

Далі гості хоч і намагалися втримати м'яч біля себе, та організувати бодай одну серйозну атаку їм не вдалося. Вже у доданий час березнянці взагалі залишилися у меншості, що остаточно обезброїло гостей.

У підсумку 4:3. Дерцен посідає 6-ту сходинку у турнірній таблиці, та від призового 3-го місця їх відділяють всього 5 очок.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Річард Готра, Роман Хархаліс
Делегат – Іван Кувік

ФК «Дерцен» - ФК «В.Березний» 4:3

Голи: Савко, 37’, 63’, Мідянчик, 43’, Петровці, 55’ – Біганич, 42’, 50’, Канюк, 69’.

ФК «Дерцен»: Гецко, Неделюк, Шелепець (Пінджоля, 53’), Рипкович, Кузьма Волод. Вол., Харченко, Мідянчик, Полянський, Дьерке, Петровці, Савко
Запасні: Копак, Поляк, Тіма, Кузьма Волод. Ст., Кузьма Ол., Єрема В.;

ФК «Березний»: Готра, Тацак, Канюк, Савка, Веселовський, Баник, Шевченко (Кузьма, 64’), Словенський Микола Мик., Словенський Микола Вас., Біганич, Пеняк
Запасні: Геник, Тряско;

Попередження: Полянський, Харченко, Мідянчик – Канюк, Веселовський;

Вилучення: Канюк, Словенський;
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 794 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: