Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова перестрілка у Поляні на користь "Минаю"
22:16
Гольова перестрілка у Поляні на користь "Минаю"
Поєдинок 24-го туру у Поляні вмістив у себе все, що потрібно пересічному футбольному вболівальнику: велику кількість моментів та голів...

Гольова перестрілка у Поляні на користь Поєдинок 24-го туру у Поляні вмістив у себе все, що потрібно пересічному футбольному вболівальнику: велику кількість моментів та голів, справжню інтригу протистояння та несамовиту боротьбу впродовж усього матчу. Що й казати: минайці тривалий час вели в рахунку з розгромною різницею, однак господарі впритул наблизились до опонента, але, на щастя, підопічні Михайла Іваниці не дозволили собі втратити очки.
 
Початок поєдинку був повністю за гостями. Вони впевнено розпочали, проводили свої атаки динамічно, часто залишаючи оборонців «Поляни» не при справах. Чи не перша серйозна нагода вже завершилась взяттям воріт. На 10 хв. Матвій Бобаль зумів точно пробити ворота Михайла Безика. Через якісь лічені хвилини форвард минайців святкував і другий м'яч. На 15 хв. Бобаль оформив хет-трик, а на 22 хв. від настирливого форварда влетів і четвертий. В усіх моментах Бобаль холоднокровно та впевнено завершував атаки гравців з Минаю. Особливо вартий уваги влучний удар з-за меж штрафної, звідки Матвій елегантно закинув кіперу за комірець.
 
На 26 хв. господарі поля заробили право скоротити такий солідний відрив, змусивши сфолити на собі у штрафному гостей. Пенальті взявся виконувати Євген Островка: пробивав, начебто, непогано — в кут. Але вище всяких похвал зіграв Владислав Хмельовський, який парирував одинадцятиметровий. Ще кілька миттєвостей минайці покарали суперника за таке марнотратство: Михайло Кополовець, познущавшись над кіпером, увігнав м'яча до сітки — 0:5.
 
Тож, тривала 30 хвилина: рахунок був непристойним, місцеві вболівальники через подібну картину на полі ледь стримували свого розпачу, а хтось вже, відверто, покидав свої місця на трибунах. Однак, як виявилось згодом дарма: і ті, хто полишив стадіон посеред першого тайму ще довго будуть себе за це картати, оскільки матч був, як мінімум увійде до трійки кращих цьогорічного чемпіонату за своїм накалом, пристрастями, інтригою та незліченною кількістю голів.
 
На 32 хв. Ілля Ропонич зумів забити перший м'яч своєї команди. Однак відразу через хвилину знову відповів Кополовець: удар від стійки і рахунок 1:6. За такого результату команди відправились на п'ятнадцятихвилинну перерву.
 
З початку другої половини команди не надто форсували подій на полі. 53 хв. стала, певно, переломною для господарів. Вони знову заробили право на пробиття пенальті і цього разу реалізували свій шанс. Влучний удар Івана Русина і це 2:6. Проте довго полянцям радіти не судилося. Вже через три хвилини Євген Мирончук добив м'яч після того, як Владислав Микуляк влучив у стійку зі стандарту — 2:7.
 
Здавалося, впевнена перемога для минайців, а з нею і бронзові нагороди, вже у кишені. Певно, це і зіграло з ними злий жарт. У купі з втратою концентрації та серією помилок підопічні Михайла Іваниці ледь не дозволили супернику створити справжній футбольний кембек.
 
На 57 хв. арбітр Сергій Дребужан призначає третій пенальті у ворота минайців. І знову Русин точний під час виконання. Далі — більше. Через 5 хв. той таки Русин забиває ще один м'яч, тим самим, істотно скорочуючи відрив — 4:7. Згодом Ілля Ропонич кладе красень гол у ворота Хмельовського, а на 79 хв. Мирослав Реслер, який опинився на дальній стійці після верхової подачі з лівого флангу, в падінні головою забиває ще один гол — 6:7.
 
І тут запахло сенсацією. Але минайці зуміли зібратися і подальші десять хвилин грали надійно, що дозволило зберегти переможний результат, нехай і з валідольним сценарієм. Як то кажуть, гра забувається (у нашому випадку сценарій подій на полі), а підсумковий результат залишається, себто три бали, які, до слова, гарантують ФК «Минай» у своєму дебютному сезоні святкувати завершення у трійці призерів! А це найважливіше!


Арбітр: Сергій Дребужан
Асистенти: Василь Федак, Володимир Кочетов, Сергій Українець
Делегат: Віктор Шварц

Селищний стадіон Поляни. 300 глядачів

«Поляна» — «Минай» 6:7
 
Голи: Матвій Бобаль 10, 13, 15, 22, Михайло Кополовець 29, 33, Євген Мирончук 56 - Ілля Ропонич 32, 69, Іван Русин 53 (пен), 57 (пен), 62, Мирослав Реслер 79.
 
«Поляна»: Михайло Безик, Михайло Власик, Артур Русин, Мирослав Реслер, Іван Русин, Едуард Мельник, Василь Попович, Ілля Ропонич, Євген Островка, Іван Станкович, Максим Бочко
Запасні: Євген Токарчик
Тренер: Василь Ропонич
 
«Минай»: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш (Валентин Суслов 55), Віктор Чумак (Артем Пустовіт 63), Ігор Вагін, Едуард Нергеш, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Олексій Шпак, Михайло Кополовець, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль (Констянтин Багрій 50)
Запасні: Юрій Погоріляк
Тренер: Михайло Іваниця

На 26 хв. Євген Островка не реалізував пенальті (воротар)
 
Попереджені: Михайло Власик, Олексій Шпак, Ігор Вагін
Олександр Курта
прес-служба ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1369 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: