Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Голова федерації футболу Виноградівщини підвів підсумки сезону (ВІДЕО)
16:36
Голова федерації футболу Виноградівщини підвів підсумки сезону (ВІДЕО)
Золоті медалі районної першості в четвертий раз поспіль виграла ФК «Болаж» Вилок, на другому місці – ФК «Фанчиково», ФК «Егреш» - треті.

Голова федерації футболу Виноградівщини підвів підсумки сезону (ВІДЕО) У районній федерації футболу наразі ще не визначилися з датою вручення нагород переможцям. 

Керівник цієї спортивної організації прокоментував особливості проведення цьогорічного чемпіонату. 

- Ця першість видалася ще важчою, ніж попередня, коли була мобілізація і гравців штурмували повістками,- розповів голова районної футбольної федерації Йосип Гевеші. – Всього на старт сезону в районі вийшло 11 команд, але не всі змогли дійти до фінішу. Головна причина – нестача гравців, а також фінансові труднощі команд. 

У пошуках роботи молоді хлопці змушені жертвувати футболом і виїжджати на заробітки. До того ж у сільських бюджетах як правило бракує коштів на утримання команд, лише окремі мають таку змогу. Тож цей тягар часто лягає на плечі меценатів, які не байдужі до футболу, але такі є не всюди. 

Характерною особливістю районного чемпіонату є й те, що ряд гравців із команд-учасниць паралельно виступають і в змаганнях сусідніх регіонів Угорщини. Ця обставина, кажуть у районній федерації, лише допомагає зберегти здібних футболістів у місцевих командах. 

У той же час кілька іноземних легіонерів цього року були помічені у виноградівському чемпіонаті. Зокрема, в команді Підвиноградова засвітився нігерійський футболіст, а за Вилок грав нападник з Угорщини.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 853 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: