Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольове шоу з акцентом на власну назву (ФОТО)
15:04
Гольове шоу з акцентом на власну назву (ФОТО)
Про те, як один із «Фаворитів» змусив суперника копати й копати в холосту, дізнавайтесь далі.

Гольове шоу з акцентом на власну назву (ФОТО)
Звичайно мало хто з фанів із Хустського району сподівався в матчі юнацьких складів на перемогу. Та честь клубу ніхто не відміняв, тому навіть із такими суперниками бажано уникати розгромних домашніх програшів, щоб не відлякувати ними своїх уболівальників зі стадіону.
 
Надзвичайно швидкий гол Скрипича, ударом головою, додав команді з Шишловців упевненість, що в цій дуелі все буде «Фаворит» – 1:0. Гості мали перевагу з володіння м’ячем. Схожий гол, тією ж частиною тіла, забив Станко – 2:0. Далі Антон отримав м’яча на правому фланзі, змістився до центру й, увійшовши в штрафний майданчик, оформив дубль – 3:0.
 
Потім було дві подачі з правого флангу на Скрипича. Перший удар під поперечину Бистрянин відбив, та вже секунд через 25-ть Юрко пострілом у лівий кут не дав Віктору жодних шансів – 4:0. Із цим і пішли на перерву.
Початок і середина другого тайму були дещо рівнішими щодо володіння м’яча, та користі від цього господарі не взяли жодної.
 
Певним чином ситуацію пожвавив Станко, який опинився на завершенні атаки по центру з використанням коротких передач і ударом у лівий кут оформив хет-трик – 5:0.
 
До наступного голу долучився Куртей. Віктор на завершенні аналогічного наступу по центру віддав на Антона й той обзавівся покером – 6:0.
 
Єдиним світлим промінчиком став стандарт із лівого флангу, виконаний метрів із 37-ми за якусь мить до фінального свистка. Палчей ефектно влучив у ближню дев’ять. М’яч змінив політ рикошетом від поперечини, поряд із хрестовиною, й залетів у сітку – 1:6.
 
Упевнена перемога дозволила підопічним Ленчика втриматись у призовій зоні, де вочевидь упевненою домашньою звитягою в дербі проти колективу з Невицького зобовязані ще міцніше закріпитиь наступної суботи. У цей же день їх прямі конкуренти, «Сільце» та «Нижній Коропець», зійдуться в очній дуелі в одному з центральних матчів другого кола, а це зазвичай супроводжується чиїмись очковими втратами, чим гріх не скористатись.
 
«Гірнику», незважаючи на фіаско, не слід падати духом, а проаналізувати помилки й здобувати очки в матчах із сусідами. Сприятливий графік дозволяє команді з Рокосова триматись у десятці мінімум до 2-го вересня, коли зійдуться в Невицькому з прямим конкурентом по позиції. Там вже потрібно прикладати максимальні зусилля для мирової, яка дозволить не пропустити вперед себе цю команду.
 
 
Арбітр – Мирослав Фула
Асистенти – Олександр Жолобович та Йосип Теремта
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
19 серпня, с. Рокосово, стадіон «Гірник», ясно і спека, + 31 градус, 70 глядачів
 
«Гірник» U 17 Рокосово – «Фаворит» U 17 Шишловці – 1:6 (0:4)
 
Голи: Палчей, 70 – Скрипич 3, 31, Станко, 8, 24, 54, 68.
 
«Гірник» U 17: Віктор Бистрянин, Станіслав Кляп, Любомир Цугорка, Ріхард Жупан, Микола Джуга, Вадим Писаренко, Віталій Волошин, Віктор Парада, Степан Поган, Богдан Майор, Степан Палчей.
Запасні: Павло Тодавчич.
тренер – Сергій Куцик.
 
«Фаворит» U 17: Михайло Качмар, Юрій Скрипич, Роман Копач, Сергій Малеш, Крістіан Костуняк, Микола Готра, Богдан Гулей, Віктор Король, Роман Куртей (Крістіан Муска, 43), Віктор Куртей, Антон Станко.
Запасні: Віталій Кучерявий, Едуард Шпатенко.
тренер – Владислав Ленчик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 733 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: