Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Головний тренер збірної Азербайджану хоче натуралізувати Нурієва
16:16
Головний тренер збірної Азербайджану хоче натуралізувати Нурієва
Футболісти "Минаю" Анатолій Нурієв і Рустам Ахмедзаде можуть бути заграні за збірну Азербайджану.

Головний тренер збірної Азербайджану хоче натуралізувати Нурієва Про це розповів головний тренер збірної Азербайджану Джанні Де Б’язі.

«Я зустрівся з трьома потенційними гравцями для збірної. З двома з них ми почнемо процес натуралізації. Це футболісти українського клубу Минай Анатолій Нурієв і Рустам Ахмедзаде. Обидва цікаві гравці. Якщо не буде бюрократичних проблем, Нурієв і Ахмедзаде можуть бути призвані на збір Азербайджану напередодні стартового матчу відбору на ЧС-2022 з Португалією».

За минайців також виступає голкіпер Андрій Попович, який зіграв у свій час дві гри за збірну Азербайджану. Де Б’язі тримає і його в полі зору.

«Зустрівся, поговорив і залишився задоволений. Мені про нього розповів Дмитро Крамаренко. На жаль, в матчі, який я дивився, Попович на поле не вийшов»- розповів Де Б’язі.

У нинішньому сезоні хавбек Нурієв забив 6 голів в 14 іграх за Минай. Нападник Ахмедзаде провів 7 ігор, результативними діями не відзначався. Воротар Попович пропустив 11 голів у 8 іграх.

Нагадаємо, що обидва гравці до матчів юнацьких збірних України не залучалися. Нурієв був заграний лише за студентську збірну України.

Перший поєдинок відборного циклу на ЧС-2022 Азербайджан зіграє у Португалії 24 березня. Далі 27 березня запланована товариська гра з Катаром. Вже 30 березня азербайджанці в рамках кваліфікації приймуть вдома Сербію. Також з ними в групі Ірландія та Люксембург.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 618 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: