Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» - «Чорноморець»: напередодні
23:37
«Говерла» - «Чорноморець»: напередодні
У неділю, 20 вересня, о 14-00, закарпатський вболівальник матиме нагоду стати свідком матчу між «Говерлою» та одеським «Чорноморцем».

«Говерла» - «Чорноморець»: напередодні          Цей поєдинок стане хорошою перевіркою, насамперед, для підопічних Грозного і розставить акценти над тим, що саме являє собою ужгородська «Говерла».

Упродовж семи зіграних турів говерляни тільки у матчі з запорізьким «Металургом» намагались грати з позиції сили. Як ми всі прекрасно пам’ятаємо, ці намагання увінчались для ведмедів не зовсім вдало. Купа змарнованих моментів; прикрий штрафний на останніх хвилинах; нічия як результат невміння команди Вікторовича дотискати опонента, грати першим номером, і що найголовніше – перетворювати ігрову перевагу у забиті м’ячі.

Матч проти моряків може стати певним дежавю для гравців «Говерли», адже підопічні Бабича, з великою імовірністю, гратимуть так, як запоріжці кілька тижнів тому. Низька лінія оборони, контратаки, дальні удари – це декілька імовірних аспектів у завтрашній грі на «Авангарді».

Важко ще щось сказати про команду з Одеси. Цей колектив тільки будується після ери Григорчука. Багато експертів сходяться в тому, що для такої молодої необстріляної команди нема місця в еліті. У свою чергу, я б хотів зауважити, що зарано «хоронити» команду Бабича. По-перше, 90% складу – це дебютанти УПЛ. По-друге, команда тільки будується після славетних єврокубкових баталій. І насамкінець, прикро, що не футбольні спекуляції впливають на гру моряків. Тому, про конкурентоспроможність та рівень команди з півдня країни можна буде судити ближче до закінчення першого кола чемпіонату.

Тепер поговоримо про «Говерлу». За рахунок яких ресурсів ведмеді можуть взяти три очки? Варто почати з того, що у таких матчах ужгородці зобов’язані вигравати. Домашнє поле, яка-не-яка підтримка вболівальників, якість гри, кадровий потенціал – всі ці фактори на боці закарпатського клубу. Тільки потрібно ними вміло скористатись безпосередньо під час матчу.

Що може завадити говерлянам продовжити виграшну серію до двох матчів? Кажуть, що такі поєдинки виграються у центрі поля. Я поділяю цю думку. Гадаю, що певна повільність у діях, відсутність креативних ідей та швидкість у прийнятті рішень завадили «Говерлі» взяти три очки з «Металургом». Така ситуація може виникнути й у грі з «Чорноморцем», якщо гравці та тренерський штаб команди не зроблять певних висновків.

Головний арбітр: Сергій Бойко
Пряма трансляція: ТК «Футбол 1»
Прогноз: 1:0
Аттіла Ерделі
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 600 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: