Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» - «Дніпро»: напередодні
13:45
«Говерла» - «Дніпро»: напередодні
Великий футбол повертається до Ужгорода!

Великий футбол повертається до Ужгорода!

Сезон 2015-2016рр. УПЛ уже стартував розгромною перемогою «Зорі» над «Металургом». У неділю ж, 19 липня, о 19-30, ужгородська «Говерла», яка ніяк не може вийти зі стану постійної футбольної і навколофутбольної «депресії», прийме на полі стадіону «Авангард» дніпропетровське «Дніпро», у якого своїх проблем також вистачає.

Про «Говерлу» можна писати скільки завгодно, однак кожного дня щось змінюється. Можна запевнити в одному: гірше, напевно, бути не може. У команди не було повноцінної підготовки, команду покинули гравці, які становили справжній кістяк. Тому, скоріш за все, закарпатському вболівальнику, у цьому сезоні, не слід вимагати від команди зірок з неба у вигляді перемог. «Говерла» зразка 2015-2016рр. – експеримент з боку керівництва та тренерського штабу клубу. Тільки наприкінці сезону ми зможемо сказати напевне, чи виправдав він себе.

Є й безумовні переваги у тій ситуації, яка склалась всередині команди: закарпатські футболісти будуть мати більше шансів для того, аби хоч якось проявити себе в УПЛ. Заявковий лист команди http://www.fpl.ua/ukr/clubs/279/ свідчить про те, що склад будуватиметься переважно з орендованого київського «десанту» та, сподіваємось, закарпатських футболістів. Звісно, до закінчення трансферного вікна ще далеко, кадрове наповнення ще буде формуватися. По грі з «Дніпром» важко щось сказати. Це буде зустріч, де гості, скоріш за все, здобудуть перемогу…перемогу, можливо, розгромну.

Колектив Маркевича , без сумніву, став минулорічною сенсацією на євроарені. Однак, цей сезон стане набагато важчим для фіналістів Ліги Європи. Перш за все, це пов’язано із втратою Коноплянки, який самотужки здатен принести перемогу команді на рівні УПЛ. До втрати Жені додається загальна відсутність підсилення у це трансферне вікно. Найбільш проблемною зоною «Дніпра» - залишається лівий фланг, на якому ніяк не може освоїтись Лео Матос. Однак, такі проблеми не завадять підопічним Маркевича відчути справжні проблеми від «Говерли».

Останнє питання, яке «висить» над цим матчем – це кількість вболівальників. Що ж, цей футбольний рік може стати сезоном закарпатських футболістів, тому не бачу сенсу ігнорувати ігри «Говерли»!

Головний арбітр: Юрій Мосейчук
Пряма трансляція: ТК «Футбол 2»
Прогноз: 0:3
Аттіла Ерделі

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 760 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: