Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" і "Чорноморець" голів не забивали
22:33
"Говерла" і "Чорноморець" голів не забивали
На ужгородському Авангарді команди не зуміли визначити сильнішого.

На ужгородському Авангарді команди не зуміли визначити сильнішого.

Поєдинок в Ужгороді був важливий з точки зору турнірної боротьби для обох команд. Говерла все ще не здобула жодної перемоги в поточному чемпіонаті, і де це найкраще зробити це, як не на рідному Авангарді. Що стосується Чорноморця, то одеситам необхідно було повернути впевненість у своїх силах після поразок від Шахтаря і Динамо.

Поєдинок розпочався з атак Говерли. Ужгородці впевнено контролювали м'яч. З часом Чорноморець відсунув гру від володінь Безотосного, але перевести її до протилежної штрафної одесити забули. Так команди і продовжили безуспішно катати м'яч у центрі поля. Співання пісень вболівальників Чорноморця (саме одеські фани вболівали голосніше) на трибунах викликали набагато більший інтерес, ніж те, що відбувається на полі. Звичне для кожного стадіону України збори народної творчості у вигляді пісень і кричалок не дозволяла заснути естетам, які зважилися насолодитися іскрометною боротьбою Говерли і Чорноморця.

Саме боротьбою, адже футболом назвати те, що відбувається на газоні Авангарду було складно. М'яч дуже рідко діставався до володінь Безотосного і Коваля, а єдиним моментом, гідним згадки за весь перший тайм став епізод на 45-й хвилині, коли Бобко пробивав головою після подачі зі штрафного, але Коваль спочатку парирував постріл в упор, а потім лежачи на газоні не дозволив Івану добити м'яч в сітку.

Другий тайм досить несподівано розпочався з атак обох команд. За п'ять хвилин команди створили більше ніж за першу сорокап'ятихвиликуі, проте рахунок на табло не змінився. В стрімких випадах Чорноморця до ударів справа не доходила, а постріли Мякушко і Шацьких в рамку воріт Безотосного не потрапляли. На кінець години гри Зубейко справа увірвався в штрафну і пробив у ближній кут, Коваль м'яч відбив, проте той повернувся до Зубейко. Захисник синьо-чорних ще раз пробивати з лицьової не став, а відкинув набігаючому Аржанову, ефектний удар якого заблокували захисники.

Після цього інтенсивність гри впала настільки ж стрімко і несподівано, як і зросла. Команди знову вплуталися в клінч в центрі поля і поступово змирилися з результатом, який двома нулями поглядав на них з табло.


Говерла - Чорноморець 0:0

Говерла: Коваль, Полянський, Акакпо (Степанюк, 73), Тудосе, Мякушко, Герасимюк, Фещук, Качараба, Шацьких (Каверін, 82), Ягодінскіс, Люлька.

Чорноморець: Безотосний, Сиваков, Зубейко, Тейку, Кутас, К. Ковальчук, Гай, Бобко (Назаренко, 86), Аржанов, Балашов (Опанасенко, 46), Фомін (Шиндер, 79)

Попередження: Люлька, Качараба, Ягодінскіс - Бобко


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 572 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: