Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» - «Карпати»: напередодні
22:58
«Говерла» - «Карпати»: напередодні
У неділю, о 14-00, ужгородський «Авангард» прийматиме одне із найзапекліших протистоянь українського футболу – західноукраїнське дербі.

«Говерла» - «Карпати»: напередодні «Говерла» у 10-турі УПЛ, після важкого матчу у Києві, прийматиме львівські «Карпати».

         Дуже цікаве та насичене протистояння чекає на любителів українського футболу. По-перше, поєдинки між Ужгородом та Львовом завжди славились своїм нервом. По-друге, і «Говерла», і «Карпати» - дві молоді команди, які намагаються грати у змістовний футбол. По-третє, дуель тренерів. Запальний менталітет Йовічевіча на противагу емоційному борцю за справедливість Грозного. Так, ця зустріч має купу привабливих сторін, якими ми з Вами матимемо нагоду розділити у неділю.



         Чого варто очікувати безпосередньо від гри? Можна спрогнозувати, що «Карпати» будуть грати з невеликою територіальною перевагою, адже команді потрібно реабілітуватись за невдалу серію матчів. У останніх п’яти турах леви здобули всього один заліковий бал.

         Особливу увагу варто приділити півзахисту львів’ян, де виступають дуже кваліфіковані гравці: Голодюк з його шаленим ударом, досвідчений Кожанов, технічний «малюк» Карноза та реактивний Павло Ксьонз. Ці футболісти спроможні на будь-які трюки на футбольному полі.

         «Говерла», у свою чергу, перебуває у процесі становлення. Команда звикає до нових лідерів, до моделі гри, до переходу на вищий рівень. У матчі проти «Карпат» підопічні Грозного, скоріш за все, робитимуть натиск на фланги, де гратиме Кузик і Сергійчук (якщо Грозний зробив роботу над помилками у порівнянні з матчем проти «Динамо»). Сподіваємось на повернення головної атакувальної сили ужгородців – Хльобаса. Індивідуальні якості цього гравця можуть вирішити долю цього протистояння.

Арбітр: Олександр Іванов
Пряма трансляція: ТК «Футбол 1»
Прогноз: 1:1
Аттіла Ерделі
      
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 677 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: