Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Говерла мінімально поступається металургам
18:25
Говерла мінімально поступається металургам
Єдиний м'яч у цій зустрічі забив з пенальті екс-гравець Говерли Віталій Лисицький.

Єдиний м'яч у цій зустрічі забив з пенальті екс-гравець Говерли Віталій Лисицький.

Наставник Говерли на стартовий матч другої половини сезону випустив одразу кількох новачків. В обороні з'явилися Ігор Коротецький і Віталій Федорів, а серед хавбеків відзначимо Валерія Гришина. У Металурга в основі вийшли Андрій Цуріков, який повернувся з Динамо і форвард-новачок Владислав Кулач.

Гості почали поєдинок активніше і могли швидко забити, скориставшись помилкою суперника. Кулач, вискочивши один на один, обіграв воротаря, але трохи забарився і дозволив захисникам перешкодити собі катнути м'яч у порожні ворота. На цей епізод Говерла ледь не відповіла голом, коли Герасимюк м'яко подав у центр штрафного на голову Акакпо. Захисник бив під поперечину, а Металург виручив Старцев.

Невелике затишшя, що запанувало на полі, перервав Дмитро Льопа, який красиво увійшов у штрафну, обіграв кількох опонентів і був збитий Коротецьким. Пенальті реалізував Лисицький, хоча Надь ледь не парирував потужний удар свого колишнього партнера по команді. Кінцівка тайму пройшла спокійно і лише в компенсований час Мякушко, замикаючи відмінну передачу Герасим'юка, з кількох метрів не зумів направити м'яч у рамку воріт.

У другій половині зустрічі Металург навіть не думав про атаки, утримуючи противника на своїй половині поля. Говерла нагнітала і якби не нульова реалізація моментів, могла б розраховувати як мінімум на нічию.

Шанси після ударів з меж штрафного були у Гришина і дебютанта ужгородців Хльобаса, плюс проявляв активність Мякушко. В одному з епізодів Сергій красиво прорвався лівим флангом, увійшов у штрафну і пробив у ближній кут, але Металург виручив Старцев, який сьогодні виглядав дуже впевнено.

Наприкінці господарі спробували влаштує "навал" на ворота Металурга, але команда Анатолія Чанцева зуміла відбитися і заробити три пункти. При цьому варто сказати, що Говерла виглядала непогано, проте футболістам В'ячеслава Грозного потрібно поліпшити реалізацію моментів. Інакше Говерла так і залишиться найгіршою в чемпіонаті за кількістю забитих голів.


Говерла - Металург З 0:1

Гол: Лисицький, 25 (з пен)

Говерла: Надь, Люлька, Акакпо, Коротецький, Федорів, Герасим'юк (Полянський, 60), Тудосе (Качараба, 80), Гришин, Мякушко, Шацьких (Хльобас, 64), Фещук

Металлурз З: Старцев, Пашаєв, Лисицький, Курилов, Баліч, Кулинич, Орелесі (Рудика, 58), Цуріков (Каплієнко, 72), Юсов (Гавриш, 54), Льопа, Кулач

Попереджені: Акакпо - Балич, Старцев, Кулач


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 511 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: