Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" на зборах переграє "Атирау"
09:43
"Говерла" на зборах переграє "Атирау"
ФК «Говерла» напередодні провела перший контрольний матч на навчально-тренувальних зборах в Туреччині.

У першому таймі ужгородці забили у ворота казахстанської команди два голи, у другій половині матчу «Атирау» пропустив ще один м'яч. Підсумок матчу - 0:3, всі голи були забиті після стандартів: двічі з кутового та один зі штрафного. Голи на рахунку Ігоря Худобяка (Халк), Євгена Єлісеєва та автогол.

Відзначимо, що у складі суперника вийшов у старті екс-гравець "Говерли" Вячеслав Шарпар.
 
Це був перший товариський матч для нашої команди в рамках зборів у Туреччині.
 
Як відзначають українські ЗМІ, офіційний сайт «Говерли» не дає ніякої інформації про спаринг. Український клуб проводить тренувальний збір в режимі суворої секретності - гравці практично не залишають територію готелю, їм заборонено розповідати про деталі зборах. Тих, хто буде спілкуватися з пресою, головний тренер В'ячеслав Грозний обіцяє вигнати з команди.
 
Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич розповів телеканалу "Футбол 1" про поточні справи в клубі і команді.
 
Про секретність. "Це позиція В'ячеслава Вікторовича. У нас дуже сильно змінився склад команди. Щоб мати шанси в перших турах весняної частини, ми хочемо якомога менше інформації про нас. Це позиція і тренера, і керівництва клубу. Жодних проблем немає, після перших турів ви отримаєте багато інформації про "Говерлу".
 
Про новачків. "Зможемо дозаявити тільки тих футболістів, які були підписані до рішення ФІФА 6 жовтня. Важко говорити про трансфери, коли закриті два трансферних вікна. Можливо, будуть нові гучні імена в закарпатському футболі. Є приклад Кобіна, Кополовця. Ми зможемо задовольнити вимоги всього Закарпаття і допустити до складу молодих футболістів. Покажемо їх рівень на вищому футбольному змаганні в Україні".
 
Також віце-президент ужгородської "Говерли" Олександр Шуфрич повідомив, що В'ячеслав Грозний як і раніше розраховує на захисника київського "Динамо" Віталійсом Ягодінскіса і півзахисника "біло-блакитних" Віталія Гемегу.
 
Нагадаємо, що перший провів з "Динамо" тренувальні збори, другий знаходиться в розташуванні "Динамо-2".
 
Також точно відомо, що продовжить виступи у "Говерлі" півзахисник Орест Кузик, а пізніше до ужгородської команді можуть приєднатися ще два хавбеки - Віталій Каверін та Олексій Савченко, які відновлюються після травм.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1145 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: