Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" не встояла з "Олександрією"
22:16
"Говерла" не встояла з "Олександрією"
Ужгородці в домашньому матчі 12-го туру чемпіонату України поступилися Олександрії.

Хоча команди вирішують різні турнірні завдання (причому гості мають в скарбничці вдвічі більше очок), на полі спостерігалося приблизна рівність сил. Олександрійці намагалися взяти своє за рахунок тактичної виучки і гарного порозуміння, закарпатці таки більше сподівалися на індивідуальні якості виконавців.
 
Перший тайм приніс нічийний результат. Команди обмінялися голами, забитими в схожій манері: відбір м'яча на чужій половині поля і різкий контрвипад. У гостей з передачі Таргамадзе відзначився Голенков, який пробив Рудько ударом головою (голкіпер пропустив м'яч під пахвою), господарі відповіли результативним пострілом Хльобаса, якому асистував Цуріков.
 
Таргамадзе, крім гольової передачі, кілька разів і сам загрожував воротам, виконував штрафні і кутові біля воріт суперника. Втім, активність грузинського хавбека, який отримав пошкодження на передматчевому тренуванні, була не такою високою, як зазвичай. У другому таймі Давид залишив поле, але, як не дивно, саме після відходу свого лідера Олександрія притиснула Говерлу до воріт і вирішила результат матчу на свою користь.

Затяжна атака гостей завершилася призначенням 11-метрового (рукою зіграв Лухтанов), а Запорожан з другої спроби пробив Рудько (удар з "точки" голкіпер відбив, але на добиванні капітан гостей був першим) - 1:2.

 
Статистика матча
 
Говерла           Александрия
7 (5)     Удары            13 (6)
3 (3)     Удары в створ 4 (2)
1 (1)     Угловые          4 (2)
1 (0)     Офсайды         4 (3)
 
 
Говерла - Олександрія 1:2
 
Голи: Хльобас, 41, Запорожан, 90 - Голенков, 32
 
Говерла: Рудько - Кутас, Лухтанов, Ягодінскіс, Цуріков - Чумак, Люлька - Сергійчук (Хобленко, 59), Гемега, Кузик - Хльобас
 
Олександрія: Леванідов - Микицей, Шендрик, Басов (Матвєєв, 57), Сухоцький - Запорожан, Черній - Голенков (Козак, 59), Грицюк, Таргамадзе (Леонов, 83) - Пономар
 
Попередження: Лухтанов, Чумак - Голенков
 
На 90-й хвилині матчу Запорожан не реалізував пенальті (воротар)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: