Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" не втримала перемогу у Харкові (ФОТО)
21:03
"Говерла" не втримала перемогу у Харкові (ФОТО)
16 серпня у 5-му турі Ліги Парі-Матч ужгородська «Говерла» на виїзді грала з «Металістом».

Після втраченої перемоги у грі з «Металургом», наша команда здійснила вояж на схід України, аби гідно протистояти багаторазовому бронзовому призеру чемпіонатів України – «Металісту». Напередодні команда Севідова розписала мирову з «Волинню».

Стартовий відрізок гри став пристрілкою для обидвох команд, якихось небезпечних моментів ні один з колективів не створив. Ближче до середини першого тайму почали з’являтися напівмоменти, але особливих швидкостей не було. Як і передбачалося перед початком поєдинку, перевага була на боці господарів. А ось закінчення першої половини гри порадувало вболівальників «Говерли»: після подачі з кутового Лухтанов перевів на Ягодінскіса, котрий переграв Погорілого і вивів свою команду вперед. Але на цьому все не закінчилося. Через хвилину «Говерла» відзначилася вдруге. Захисники «Металіста» показали як не можна грати в захисті: незрозуміла «свічка» Рижука, а також зіткнення Путівцева з Ковальчуком, і в підсумку подарунок для Хльобаса, котрим Дмитро скористався, 0:2. До перерви харків’яни один гол все-таки відіграли: після подачі з корнера вільний Рудика переграв Рудька. На цьому завершилася перша половина гри.

Тільки після 60-ї хвилини господарі почали створювати небезпеку біля воріт закарпатців. Рижук зробив простріл, а Бєсєдіну залишалося підставити ногу аби зрівняти рахунок, але зробити це Артему не вдалося. Згодом знову щось незрозуміле було в обороні «Металіста»: Кузик розстрілював Погорілого, але Полянському вдалося зупинити удар суперника. Все менше часу залишалося у підопічних Севідова аби врятувати цей матч.

На 80 хв. гості могли забезпечити собі перемогу, але не вдалося. Кузик обійшов Рижука і віддав на Люльку, але Сергію зовсім трохи не вистачило аби відзначитися. Під закінчення гри вболівальники могли насолодитися чудовим голом Прийомова з дальньої дистанції, але Рудька переграти не вдалося. А через хвилину наші хлопці все ж пропустили: після кутового Рижук випередив Єременка і вколотив м’яч в сітку, 2:2.

Знову втрачена перемога. До трьох набраних очок ближче в кінці матчу були господарі. Приймов вирізав передачу на Льопу, але харків’янин пробив точно в кіпера.

В останніх двох поєдинках закарпатський колектив міг набрати 6 очок, але у кінцівці команда пропускала, і вдовольнялася тільки нічиєю. Не вистачає наших гравців на завершальні хвилини. Проте виїзну нічию з «Металістом» можна розцінювати як «добре».

Наступну гру «Говерла» проведе вдома проти новачка еліти українського футболу – дніпродзержинської «Сталі».


«Металіст» – «Говерла» – 2:2

Голи: Рудика 42, Рижук 86 – Ягодінскіс 38, Хльобас 39.

«Металіст»: Погорілий, Полянський, Ковальчук, Чурко (Бобко, 87), Льопа, Рижук, Рудика, Бєсєдін (Куліш, 79), Назаренко (Прийомов, 58), Путівцев, Соболь.
Тренер – Севідов.

«Говерла»: Рудько, Лухтанов, Хльобас, Гемега, Кузик (Гончар, 90), Ягодінскіс, Люлька, Цуріков, Чумак, Сергійчук (Єременко, 81), Кутас.
Тренер – Грозний.

Попередження: Назаренко 37, Льопа 79 – Люлька 53, Кутас 70, Ягодінскіс 90.
 
Олег МИКИТА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 734 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: