Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла": нічия із срібним призером чемпіонату України
12:01
"Говерла": нічия із срібним призером чемпіонату України
Дебют Рахаєва на стадіоні «Металіст» завершився нічийним результатом з «Говерлою».

Дебют Рахаєва на стадіоні «Металіст» завершився нічийним результатом з «Говерлою».

Якщо залишилися ще на планеті любителі подивитися ігри українського чемпіонату, які при цьому дуже далекі від нашої дійсності (і за перипетіями зимового антракту не стежили), по першому тайму не кожен би і зауважив, що «Металіст» змінився не в кращу сторону. Швидкий гол «Говерли»? Так Папа і раніше неодноразово грішив бажанням «пофінтити» біля своєї штрафної або в її межах. А Шарпар, нехай і грав - то за «Металіст» всього нічого (все більше по орендах тиняється), спільних з Гуйє тренувань провів достатньо, щоб розгадати його наміри. Вихід В'ячеслава віч-на-віч з Горяїновим увінчався влучним ударом поміж ніг воротаря в лівий нижній кут.

Відігратися господарям вдалося швидко. Герой стартових хвилин Гуйє майстерно переправив м'яч у сітку після навісу зі штрафного Шав'єра (заробив гольовий стандарт Азеведо). Причому на той момент «Металістом» вже було упущено пару хороших нагод відзначитися (Ксьонз, Шав'єр).

Час показав, що на своїй половині «Говерла» обкопалася всерйоз і надовго. Трухін, звичайно, намагався проявляти активність попереду і двічі неточно пробив по воротах, але роботи у Горяїнова не було. Зате його колега Надь трудився в поті чола.

Але скільки вже разів говорилося: у футболі перевага однієї з команд над іншою обчислюється в першу чергу голами, а не відсотком володіння м'ячем або кількістю не реалізованих моментів. А голів - то якраз і не було - ні в першому таймі, ні в другому.

Хоча з 70 -ї хвилини харків'янам стало і просторіше : стрибок ногами вперед навздогін Бланко арбітр Швецов оцінив червоною карткою . До речі, саме Бланко незадовго до цього класно пробивав лівою з лінії штрафної. Надь тільки поглядом провів м'яч, і бути голу, якби не штанга. А на 90 -й хвилині знову-таки він здорово пальнув під поперечину - Надь "потягнув" на кутовий!

При всіх своїх негараздах «Металіст» напрацював в цьому матчі на перемогу. І міг її здобути на останній з чотирьох компенсованих хвилин, коли Марлос тонкою підсічкою відправив Едмара на рандеву з голкіпером. Єдиний в складі господарів гравець української збірної не промахнувся. Але найжорстокішу помилку допустив лайнсмен Данильченко , необережним помахом свого прапорця забрав у «Металіста» два очки. Одно- то в скарбничку харків'ян впало, але заслуговувала команда Ігоря Рахаєва, яка відіграла без замін в три рази більше.

«Металіст» (Харків) – «Говерла» (Ужгород) - 1:1

Голи: Папа (16) – Шарпар (7)

«Металіст»: Горяїнов - Ксьонз, Вільягра, Гуйе, Азеведо - Юссуф, Едмар - Марлос, Хавьєр, Бланко - Гоменюк

Запасні: Шуст, Богданов, Березовчук, Нойок, Осман, Краснопьоров, Шелаєв

«Говерла»: Надь - Люлька, Акакпо, Лисицький, Уоллас - Шарпар, Вечурко (Орос, 46) - Герасимюк (Кочіш, 46), Фещук, Трухін - Нікулає (Кадимян, 68)

Запасні: Шевченко, Дандеа, Шацьких, Степанюк

Попередження: Вільягра (40), Бланко (77) — Фещук (24), Герасимюк (39), Кочіш (70), Люлька (78), Уоллас (81)

Вилучення: Орос (70)
Микола Бринза , Football.ua


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 687 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: