Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Говерла отримала атестат ФФУ
22:25
Говерла отримала атестат ФФУ
Незважаючи на всі проблеми ужгородського клубу, Федерація футболу вирішила видати йому атестат.

Незважаючи на всі проблеми ужгородського клубу, Федерація футболу вирішила видати йому атестат.

Борги Говерли перед футболістам тягнуться з літа 2014 року, однак власник клубу обіцяє зберегти команду, якій в підсумку дозволили брати участь у всеукраїнських змаганнях сезону 2015-2016.

Клуб надав гарантії виконання меморандуму, який передбачає дотримання графіка виплат боргів до завершення року.

Генеральний директор "Говерли" Іван Шіц прокоментував отримання клубом атестату на участь в Прем’єр-лізі.

"На минулому засіданні нам не дали атестат, тому що треба було доробити формат сьогоднішнього меморандуму. Ми виконала всі зауваження, розписалися за заборгованості перед усіма футболістами, працівниками і тренерським штабом, про які знає вся Україна, тому в нас всі, в кого є заборгованості, це озвучили. Сьогодні ми підписали меморандум і великих зауважень не було. Є питання, які треба доробити, допрацювати. Ситуація важка, але нас завірив наш спонсор, меценат, який дав гарантії фінансування клубу. До 31 грудня всі клуби, які підписали меморандум, повинні розрахуватися.

На сьогоднішній день Грозний в команді, в нього діючий контракт. Є домовленість, що він буде працювати далі", - сказав Шіц телеканалу "Футбол 1".

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич розповів про формат чемпіонату-2015/2016, майбутнє команди і ситуації із заборгованістю перед футболістами.

"Формати були обговорені ще до зустрічі. Сьогодні майже одноголосно вирішили. Футбол у нас зараз єдиний, як і багато рішень в країні. Наступний чемпіонат буде складним, а бюджет нашого клубу - менший, ніж у попередньому сезоні. Грозний зустрічався з головним інвестором. Тренеру були дані гарантії. Атестація? Затримка була пов'язана з відповідальністю клубу. Ми дуже відповідально підійшли до підписання меморандуму.

Фещук? І з ним, і з іншими футболістами у нас проблем не буде. Розрахунок? Відразу все не буде. У нас є час, щоб закрити борги. Головне - не влазити в нові. Завдяки великим клубам у нас буде специфічна трансферна компанія. Можу запевнити, що на 50 відсотків наша команда буде укомплектована орендованими гравцями ", - зазначив Шуфрич.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 698 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: