Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" отримала технічні поразки в програшних матчах
22:25
"Говерла" отримала технічні поразки в програшних матчах
Крім технічних поразок, за матч з Олімпіком Говерла оштрафована на 20000 гривень, за поєдинок з Чорноморцем - на 40000.

Контрольно–дисциплінарний комітет ФФУ інформує, що на засіданні 15 квітня 2016 року серед інших були прийняті ряд важливих рішеннь Про це повідомляє офіційний сайт федерації футболу України.

За результатами розгляду справи "Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК "Говерла" (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК "Говерла" (Ужгород) О. Величка у матчі 20-го туру "Ліги Парі-Матч" 03.04.2016 року ФК "Говерла" (Ужгород) - ФК "Олімпік" (Донецьк) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а донецькій, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також "Говерла" має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 20 тисяч гривень.

За результатами розгляду справи "Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК "Говерла" (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК "Говерла" (Ужгород) О. Величка у матчі 21-го туру "Ліги Парі-Матч" 09.04.2016 року ФК "Чорноморець" (Одеса) - ФК "Говерла" (Ужгород) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а одеській, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також "Говерла" має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 40 тисяч гривень.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 946 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: