Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Говерла переграє Іллічівець
19:27
Говерла переграє Іллічівець
Команда Грозного фактично позбавила маріупольців шансів залишити зону вильоту.

Команда Грозного фактично позбавила маріупольців шансів залишити зону вильоту.

У минулому турі Говерла проявила характер, відігралася і видобула перемогу в матчі з Олімпіком, збільшивши відрив від 13-го місця. На цій позиції знаходиться Іллічівець, якому потрібно було приходити до тями після одинадцяти пропущених голів у двох зустрічах з Динамо і Шахтарем.

Перші півгодини гри наштовхували на думку про можливий безгольовий матч, бо Говерла нічого не могла створити після навісів зі стандартів, а Іллічівець невдало намагався тікати в контратаки. Прісний футбол розбавили Аруна і Мякушко, які несподівано організували два голи. Спершу Лукман підібрав м'яч біля штрафної, пройшов до лицьової і прострілив під точний удар Гришина, а через дві хвилини Сергій Мякушко здорово прорвався лівим краєм і виклав м'яч під удар Фещуку. Максим забиває у третьому матчі поспіль.

Оборона гостей обидва рази не встигла за своїми суперниками, дозволивши ужгородцям піти на перерву за рахунку 2:0.

Маючи таку перевагу в рахунку, господарі могли спокійно проводити другий тайм і чекати дій противника. Проблема Іллічівця якраз в тому, що дій ніяких не було: гості виконали з десяток навісів зі стандартів, які розім'яли Коваля, але не створили жодного небезпечного моменту. Говерла силами Хльобаса, який вийшов на заміну, а також Фещука і Мякушко була не проти забити третій, але і без цього команда В'ячеслава Грозного довела зустріч до перемоги.

У компенсований час Чурко реалізував пенальті, що нічого в результаті не змінило. Говерла відривається від Іллічівця на дев'ять очок і тепер може спокійно догравати сезон, сподіваючись, що власник клубу погасить борги і команда зможе заявитися на новий чемпіонат. Що ж до Іллічівця, то маріупольський колектив за підсумками туру ризикує опинитися на останньому місці, якщо Карпати здолають Ворсклу.

Нагадаємо, формально за підсумками чемпіонату Прем'єр-Лігу повинна покинути одна команда, але є ймовірність, що з урахуванням і без того зменшення кількості учасників буде прийнято рішення залишити останню команду в елітному дивізіоні.


Говерла - Іллічівець 2:1

Голи: Гришин, 33, Фещук, 36 - Чурко, 90 + 5 (з пен)

Говерла: Коваль, Люлька, Ягодінскіс, Акакпо, Хомин, Герасимюк, Райчевич (Качараба, 80), Аруна (Хльобас, 63), Гришин (Трухін, 78), Мякушко, Фещук

Іллічівець: Гальчук, Вовкодав, Яворський, Очігава (Зубков, 46), Матвєєв (Лучик, 84), Вакуленко, Валєєв, Чурко, Матяж, Шевчук (Немтінов, 66), Гринь

Попереджені: Гришин - Очігава, Валєєв, Вакуленко


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 653 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: