Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» показала зуби у грі з «Шахтарем»
21:06
«Говерла» показала зуби у грі з «Шахтарем»
Першого серпня на «Львів Арені» у рамках 3-го туру Ліги Парі-Матч «гірники» приймали ужгородську «Говерлу.

Першого серпня на «Львів Арені» у рамках 3-го туру Ліги Парі-Матч «гірники» приймали ужгородську «Говерлу.

На поєдинок проти «Шахтаря» у основі вийшли одні динамівці, і поєдинок став маленьким українським класико, але абсолютну перевагу ще до поєдинку віддавали господарям.

Як і очікувалося, донеччани поєдинок проводили куди активніше своїх сьогоднішніх суперників. З перших хвилин підопічні Луческу завдавали удари по воротах Рудька. Першим за справу взявся Ферейра, проте удар у Факундо на перших хвилинах не вийшов. Пройшло 3 хв. після стартового свистка, і Ферейра головою потрапив у поперечину. «Шахтар» повністю перегравав гостей, і намагався знайти шпарини у захисті «ведмедів». Удари у Бернарда і Малишева не йшли, і тут за справу взялася «Говерла», та з ударом Кузика Каніболоцький впорався без особливих зусиль. Ближче до середини першого тайму ударів по воротах закарпатців стало менше, але донеччани продовжували володіти м’ячем.

Чудову нагоду відкрити рахунок не використав Марлос, одинадцятка «Шахтаря» на 36 хв. змарнувала вихід один на один з кіпером ужгородців. Було помітно бажання господарів забити ще до перерви, але захист «Говерли» витримував натиск суперників. Тоді Коваленко наважився на дальній удар, але Рудько впорався зі своєю роботою. Все-таки закарпатці втримали потрібний результат у першому таймі, і у вболівальницькому серці «Говерли» надія на чергову сенсацію не помирала.

На другий тайм Луческу кинув у бій Гладкого: Олександр замінив Ферейру. На 50 хв. ужгородці все-таки пропустили. Тейшейра прийняв передачу від Бернарда, і чудовим ударом з шістнадцяти метрів переграв Рудька. Шансів при такій грі на позитивний результат для «Говерли» ставало дедалі менше. «Шахтар» продовжував грати першим номером, а «ведмеді» шукали свого щастя на контратаках і стандартах. Небезпечні моменти у середині другого тайму стали рідкістю, і поодинокі удари то одних, то інших, проблем воротарям не створювали.

На 74 хв. Едуардо зняв усі питання щодо переможця цього поєдинку. Після пасу Тайсона, новобранець донеччан пробив без шансів для кіпера, і встановив на табло 2:0. Хорвату знадобилося 5 хв. аби відзначитися, заміну Луческу може записати собі до активу. Забити м’яча велике бажання мав молодий Коваленко: Віктор завдав потужного удару, Рудько не без проблем, але впорався. Ще один гольовий момент змарнував Гладкий, гра в Олександра сьогодні не йшла.

«Шахтар» здобув перемогу над «Говерлою» з рахунком 2:0, і це дуже важлива звитяга перед грою-відповіддю проти «Фенербахче». У донеччан 100% показник: після трьох поєдинків у активі «гірників» 9 очок. «Говерла» ж у скарбничці має два очка, і здобути першу перемогу у нинішньому сезоні команда «Грозного» матиме змогу 8 серпня о 17:00. На «Авангарді» «ведмеді» прийматимуть «Металург».


«Шахтар» - «Говерла» 2:0

Голи: Тейшейра 50, Едуардо 74.

«Шахтар»: Каніболоцький, Кучер, Бернард (Тайсон, 63), Марлос (Едуардо, 69), Малишев, Ордець, Ферейра (Гладкий, 46), Тейшейра, Срна, Азеведо, Коваленко.
Тренер: Луческу.

«Говерла»: Рудько, Лухтанов, Хльобас, Савченко, Хобленко (Полегенько, 60), Гемега (Худобяк, 80), Кузик (Гончар, 86), Ягодінскіс, Люлька, Цуріков, Чумак.
Тренер: Грозний.

Попередження: Савченко 53, Цуріков 90, Ягодінскіс 92 - Коваленко 92.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: