Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" покине Прем'єр-Лігу
20:03
"Говерла" покине Прем'єр-Лігу
ФФУ відхилила апеляції Металіста і Говерли.

Раніше ФФУ не видала атестати на наступний сезон Волині, Металісту та Говерлі через величезні борги. Якщо ж луцька команда прийняла це рішення і почала процедуру банкрутства, то Металіст і Говерла подали апеляцію, намагаючись довести свою спроможність і готовність виступати в елітному українському дивізіоні.
 
Головний тренер ужгородців В'ячеслав Грозний навіть був відсутній близько місяця на іграх своєї команди, намагаючись врегулювати питання з видачею атестата, а власник харківського клубу Сергій Курченко заявив, що він "докладе всіх зусиль, щоб, на зло злостивцям, Металіст в наступному сезоні виступав у Прем'єр-лізі ".
 
Сьогодні, 16 травня, в Будинку футболу відбулося засідання Апеляційного комітету ФФУ з питань атестації футбольних клубів. На порядку денному були розглянуті апеляції Металіста і Говерли з приводу отримання атестата.
 
За результатами розгляду апеляцій було прийнято рішення залишити в силі вердикт Комітету з атестації футбольних клубів ФФУ, відхиливши апеляцію ужгородського і харківського клубів.
 
Таким чином, в наступному сезоні Металіст і Говерла не виступатимуть в українській Прем'єр-лізі.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1169 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 dimon  
0
Как то нет сожаления что наша команда покидает премьер лигу..эта команда не была той командой которая играла в Футбол..для зрителей ..защищая честь края футбольного.эта команда нужна была для ставок.договорняков..наверное Шуфрич так зарабатывал для зарплат игрокам.Будем надеятся что создадут в облати команду которая будет по настоящему играть бороться за честь закарпатского футбола

1 міша  
0
Говерла не виступатиме в УПЛ, бо закінчила чемпіонат у зоні вильоту.

الاسم *:
Email *:
كود *: