Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Говерла поступається Динамо з великим рахунком
19:44
Говерла поступається Динамо з великим рахунком
Підопічні Сергія Реброва впевнено розбираються на своєму полі з обескровленною втратою динамівців командою Грозного.

Підопічні Сергія Реброва впевнено розбираються на своєму полі з обескровленною втратою динамівців командою Грозного.

Якщо хтось і намагався відшукати інтригу перед грою, то вона напевно зводилася до двох пунктів. По-перше, можлива розслабленість Динамо після успіху у Львові - тут треба вести мову про якусь нереальну розхлябаність. Говерлі не пощастило: Динамо налаштувалися на гру цілком пристойно. Другий момент: стимуляція з боку Шахтаря і шанс для ужгородських футболістів заробити хоч якісь гроші. Навіть з урахуванням колосальної різниці в класі настрій Говерли залишав бажати кращого.

З іншого боку, досить глянути на безарендний складу Говерли. Візьмемо, наприклад, Івана Родіча - 30-річний хорват, рівень якого дозволяє розраховувати на появу тільки в разі відсутності орендованих гравців. Інший приклад - 25-річний В'ячеслав Акимов, також взагалі не грає. Чого можна вимагати від футболістів, які за своїм рівнем не відповідають навіть основній обоймі Говерлі в порівнянні з гравцями Динамо - і незалежно від будь-яких стимуляцій і іншого.

Навряд чи щось змінилося, вийди на поле гравці, які належать Динамо, але, як мінімум, було б цікаво. Аруна, Хльобас, Мякушко, Коваль проти Динамо - по-моєму, як мінімум, дуже цікаво. Але в Києві вирішили перестрахуватися, хоча цілком могли б дати цій компанії вийти на поле - хоча б заради широкого жесту.

Так вийшло, що весь матч вийшов в одне суцільне тренування для Динамо. Говерла занадто швидко розсипалася, а команда Реброва на економ-режим перейшла тільки після перерви. У підсумку, вийшло, не найцікавіше для пересічного глядача знущання. Не знаю, чи отримували від нього задоволення гравці Динамо, або навпаки сумно замислювалися над відсутністю змагальної складової. Так чи інакше, покуражились знатно: навіть з піжонством і спробами закотити м'яч у ворота вийшло непогано - п'ять голів за перший тайм.

Ентузіазму на другий тайм вже не вистачило. Хіба що з традиційною супермотівацією вийшов Теодорчик - особливих сумнівів у тому, чи заб'є поляк свій гол, не було. І потім, справа була не тільки в бажанні Лукаша - всі умови для забивання йому створювали дружелюбні захисники Говерли. Цікаво, чи послідує заява, що хтось здавав гру? Може, Акакпо, який допустив масу помилок? Або автор автоголу Глушицкий?

У будь-якому разі, дуже шкода, що такі матчі взагалі трапляються на рівні Прем'єр-ліги.


Динамо - Говерла 6:0

Голи: Кравець, 12, 28, Глушицький, 20 (у свої ворота), Ярмоленко, 30, Сидорчук, 41, Теодорчик, 73

Динамо: Шовковський - Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш - Сидорчук (Велозу, 46), Рибалка - Ярмоленко (Гусєв, 61), Бельханда, Ленс - Кравець (Теодорчик, 62)

Говерла: Бабенко - Глушицкий, Качараба, Акакпо, Шиміч - Тудосе, Полянський (Райчевіч, 46) - Гришин, Акімов (Трухін, 46), Родіч (Тома, 85) - Фещук

Попередження: Акимов, Шиміч

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 747 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова  
0
Грозний так коментував ніби радувався "прогресу" своєї команди... було лиш чути Динамо Динамо..а Говерла ?? а Говерла в жопі як з орендованими так і без них..лиш одне мав виправдання шо не грали орендовані..та які б не грали, але такий футбол як вчора показали ці інваліди нам не треба.. чи може усилитися ще? :)))) Фещук правду сказав шо КЛОУНИ..лиш жаль  не уточнив коли цирк  уже цей поїде, ще може не насмішили усіх..

1 Artur84  
0
Хочеться пару слів сказати відносно коментаря головного тренера "Говерли" - Грозного, бо про саму гру взагалі нічого говорити, на полі було "Динамо" і, на жаль, якесь "стадо" пацанів із села.....
ТАк ось після гри Грозний заявляє - навожу його слова -  "........Меня упрекали, что я не ставил закарпатцев. Вот, пожалуйста, сегодня поставил Грозный закарпатцев. И каков итог? Играла одна команда — «Динамо»",
а зараз подивимося на "ЗАКАРПАТСЬКІЙ" склад "Говерли" від Грозного - Бабенко - Глушицкий, Качараба, Акакпо, Шиміч - Тудосе, Полянський (Райчевіч, 46) - Гришин, Акімов (Трухін, 46), Родіч, Фещук ?????????????????

Або я не із Закарпаття родом, або Грозному Шуфрич не сказав, що то хлапаки не із Закарпаття, або Грозний думає, що в Закарпатті одне бидло живе, яке не розуміється на футболі! І скоріше за все саме третій варіант є реальним - тобто Грозний всіх фанатів футболу Закарпаття має за бикоту і на всіх йому начхати!

الاسم *:
Email *:
كود *: