Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Говерла поступається Зорі
22:21
Говерла поступається Зорі
Луганська Зоря завдяки голам Будківского і Каменюки мінімально перемогла ужгородську Говерлу.

Говерла поступається Зорі
До гри було зрозуміло, що все залежатиме від Зорі, і якщо луганчани зіграють у свою силу, видавши просто середньостатистичний поєдинок для себе, то шансів у Говерли буде не так і багато. Хоча можна було припустити, що Говерла - не найзручніший суперник для Зорі, позиційні атаки якої ніколи не були козирем.
 
У результаті ж вийшло все дуже комфортно для Зорі: команда Юрія Вернидуба повністю контролювала матч. Правда, сама ж Зоря привезла собі валідольну кінцівку матчу: виграючи в два м'ячі і граючи в більшості (при цьому після видалення Рудько у ворота гостей став Кутас), Зоря в самій кінцівці зустрічі замість того, щоб взяти м'яч під свій контроль і просто повозити суперника (це у господарів добре виходило впродовж матчу), відверто розслабилася і дозволила контролювати м'яч Говерлі в більшій мірі, ніж команда Грозного робила це при рівних складах.

У підсумку Говерла забила і побігла добувати одне очко, маючи кілька напівмоментів. Юрій Вернидуб рвав і метав у технічній зоні, але на його щастя все закінчилося благополучно. Адже якби його команда втратила очки в такому матчі - це було б просто абсурдно. Адже гру можна було закривати ще в першому таймі, коли захист гостей тріщав по швах, і той же Пилявський просто немислимо влучив у захисника з кількох метрів зі зручної позиції, коли воротар вже був відіграний.
 
Команди йшли на перерву за нульового рахунку, і тренер господарів відреагував заміною в перерві, випустивши замість Гордієнко Любеновича. Через кілька хвилин рахунок вже був на користь Зорі. Далі була ігрова перевага, яка, здавалося, привела до легкої перемоги в момент, коли Каменюка забивав з пенальті Кутасу. Однак кінцівка була нервовою.
 
Варто відзначити, що Говерла впродовж поєдинку іноді непогано вибігала в контратаки, а також відзначаємо бійцівські якості гостей, однак перемога Зорі - закономірний результат на всі сто.
 
 
Зоря - Говерла 2:1
 
Голи: Будківський, 51, Каменюка, 81 (пен) - Іванов, 86
 
Зоря: Шевченко - Опанасенко, Сіваков, Пилявський, Каменюка - Гордієнко (Любенович, 46), Гречишкін - Караваєв (Ліпартія, 73), Малиновський, Петряк - Будківський
 
Говерла: Рудько - Ряшко, Лухтанов, Іванов, Цуріков - Люлька, Савченко (Гавриш, 58) - Кутас, Хобленко (Кузик, 70), Сергійчук (Єременко, 78) - Хльобас
 
Попередження: Савченко, Люлька, Сергійчук
 
Вилучення: Рудько, 80.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 630 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: