Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» продовжує «колекціонувати» нічийні результати.
19:44
«Говерла» продовжує «колекціонувати» нічийні результати.
29 серпня, о 17-00, на ужгородському «Авангарді», у рамках 6-туру УПЛ, «Говерла» приймала дніпродзержинську «Сталь».

«Говерла» продовжує «колекціонувати» нічийні результати. Зустріч приблизно однакових за класом колективів проходив під акомпанемент задушливої спеки, яка все-таки внесла свої корективи на якість та енергійність гри  команд упродовж деяких відрізків матчу. Проте, як не дивно, команди досить жваво розпочали.

«Сталь» бігла в атаку, переважно використовуючи вертикальні закидання на Дебелка та Кулача. Говерляни, у свою чергу, шукали щастя у більш приємний для ока вболівальника спосіб: намагались комбінувати.
Першу небезпеку організували гості: Кулач продемонстрував свої дриблерські якості, увійшов у карний «Говерли», обіграв Рудька, Здавалось, дебютного голу не уникнути, однак молодий форвард заплутався у власних намаганнях завдати удару.

Через декілька хвилин схожу можливість змарнував Сергійчук. Орендований карпатівець скористався пасом Кузика і вийшов практично на побачення з Паньківим, але удару завдати не вдалось – у останній момент нападник підковзнувся і втратив контроль над м’ячем.

Після стартової активності команди дещо взяли паузу. Ефект передосінньої спеки давався взнаки. Всі події перенеслись у центр поля, де гравці боролись у спробах з’ясувати, хто ж володітиме територією.  Дещо успішнішими виявились ужгородці. Як наслідок – моторний Кузик кілька разів небезпечно входив у карний Паньківа, проте то ударом проблеми, то з останнім пасом на «Ви». Дніпродзержинці також не пасли задніх: Дебелко ледь не замкнув простріл Путраша.
Здавалось, команди погодились на нічию у першому таймі, але проти був Цуріков. Капітан «Говерли», на 37 хвилині, створив найімовірнішу нагоду для взяття воріт. Однак, гарматний постріл захисника прийняла на себе штанга.

0:0 – другий тайм мав вирішити долю протистояння.  
       
Проте, сталось не так, як гадалось. Друга сорокап’ятихвилинка видалась дещо спокійнішою за першу. Команди почали грати обережно, ставлячи надійну гру в захисті на перше місце. Однак, навіть це не стало забороною на створення небезпечних моментів. Перший такий створили гості: Воронін навішував, Кулач пробивав головою. Рудько зафіксував без проблем.         

Після міні-натиску від підопічних Мазяра, ведмеді взяли матч під свій контроль. Активним було атакувальне тріо закарпатців: Кузик, Хльобас та Сергійчук, але до справжніх небезпек не доходило.
     
Тільки на 81 хвилині команди, зокрема, «Говерла», спромоглась на момент. З кількох метрів до воріт Паньківа безперешкодно пробивав Савченко. Ужгородські вболівальники вже були готові потонути у хвилях ейфорії від забитого м’яча, однак той полетів на трибуни. Це була остання небезпека, яку створили команди. Заключні хвилини нічим особливим не запам’ятались. Футболісти обох команд згодились на такий результат і просто догравали.   
      
0:0 – «Говерла» претендує на звання найгостиннішої команди чемпіонату. 4 гри на «Авангарді»  - 4 нічиї.

«Говерла»  — «Сталь» - 0:0

«Говерла» : Рудько — Люлька, Ягодінскіс, Лухтанов, Сергійчук (Єременко, 88) — Чумак, Гемега (Гончар, 46) — Кузик, Савченко, Цуріков — Хльобас (Худобяк, 84)

«Сталь Д»: Паньків — Адамюк, Пшеничних (Кравченко, 63), Іщенко, Воронін — Каленчук (Бабенко, 78), Карасюк — Путраш, Васін (Котляр, 62), Кулач — Дебелко

Попередження: Сергійчук, Кузик - Адамюк, Воронін, Дебелко 
Аттіла Ерделі
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 628 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: