Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" продовжує перегляд новачків
22:14
"Говерла" продовжує перегляд новачків
На першому тренувальному зборі в Анталії головним завданням буде відновлення кондицій гравців та перегляд потенційних новачків.

На першому тренувальному зборі в Анталії головним завданням тренерського штабу буде відновлення кондицій гравців основної команди та перегляд потенційних новачків.

Окрім основних гравців, на збір ужгородської «Говерли» до Туреччини приїхали і Віталій Іванко, Костянтин Махновський та Володимир Федорів. Всі троє мають статус вільних агентів. Останнім клубом Махновського був "Севастополь", Федорів востаннє виходив на поле у футболці "Спартака" з Юрмали, а Іванко вже півроку не може знайти собі клуб після розставання з кіпрським АЕКом.

До складу ужгородської "Говерли", яка в даний час проходить збори в Туреччині, приєднався і півзахисник Костянтин Кравченко. Останні півроку він провів в юрмальському "Спартаку", за який 28-річний хавбек зіграв вісім матчів (три голи і дві результативні передачі). Поки не відомо буде це повноцінний контракт або гравець просто знаходиться на перегляді.

Уклав контракт з ужгородською Говерлою вихованець донецького Шахтаря Валерій Гришин.

20-річний нападник належав Шахтарю, але сезон 2013/2014 провів в оренді в Іллічівці. Проте ні в Шахтарі, ні в Іллічівці йому не вдалося зіграти жодного офіційного матчу.

На рахунку у Гришина три матчі за збірну України U17, а також п'ять матчів і два голи за Україну U19.

Також В'ячеслав Грозний взяв на турецький збір "Говерли" і трьох молодих динамівців: Чумака, Лухтанова і Бесєдіна, котрі гратимуть в Ужгороді на правах оренди.

Не обійшлося у «Говерли» і без втрат: динамівці Максим Коваль та Сергій М’якушко повернулися до лав головної команди, а 23-річний нападник Руслан Степанюк поїде на збори з «Олександрією». До розташування свого клубу повернулися й молоді орендовані футболісти «Динамо»: В’ячеслав Павленко та Вадим Петров.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 792 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: