Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" програє у більшості
20:57
"Говерла" програє у більшості
Підопічні Романа Санжара, дограючи матч удесятьох, здобули впевнену перемогу над ужгородської Говерлою.

Говерла початку цей рік з двох перемог поспіль - одній технічній (над запорізьким Металургом) і обіграла вдома Металіст. Правда, в минулому турі поступилася мінімально Сталі, але для того рівня на якому команда провела антракт - початок більш ніж успішний.
 
Олімпік стартував з трьох нічиїх поспіль. З огляду на те, що одна з них була з Зорею, а інша на виїзді з Олександрією - теж непогано.
 
Гра почалася бурхливо. Вже на п'ятій хвилині Кузик, скориставшись провалом в обороні Олімпіка, вискочив один на один з Махарадзе, але той врятував. А через дві хвилини Олімпік забив - Поступаленко асистував Гошкодеря.
 
Буквально через кілька хвилин знову Кузик виходить на побачення з Махарадзе, але той знову на висоті! Класична ситуація - Говерла двічі не змогла скористатися своїми моментами, а Олімпік у відповідь забив.
 
На 30-й хвилині до Говерли прийшов ще один подарунок - Танчик двічі протягом десяти хвилин заробив жовту картку і був видалений. Втім, Говерлі це допомогло мало - гра у команди розладналася і щоб, хоч якось перевести дії на половину поля суперника ужгородці почали грати довгими передачі. До моментів в результаті так і не дійшла. Більш того, кращий момент під час, що залишилося, організував Олімпік - удар Гошкодері парирував Бабенко.
 
На початку другого тайму Олімпік забив. Нагадаю, команда була в меншості. Це Моха красиво вистрілив здалеку.
 
Зрозуміло, що ситуація стала такою, коли Олімпіку вже можна було нікуди не поспішати. Але ужгородці, м'яко кажучи, майже нічого не зробили, щоб зрівняти рахунок або хоча б забити гол. Олімпік був ближче до того, щоб свою перемогу перевести в ранг "розгромної". Наприклад, буквально відразу ж після другого голу вони не реалізували пенальті. Заробив його Матяж, а не реалізував Огиря.
 
Перше зрозуміле дію з боку Говерли відбулося лише на 70-й хвилині. Савченко добре пробив з меж штрафного, але Махарадзе витягнув. До речі, це був не останній удар, який Махарадзе нейтралізував з боку Савченко. Був ще постріл зі штрафного - прямо в дев'ятку і красивий політ Махарадзе.
 
У Олімпіка вже чотири матчі без поразок - три нічиї і перемога.


Ужгород, стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Микола Балакін (Київська область)

"Говерла" (Ужгород) - "Олімпік" (Донецьк) 0:2

Голи: Гошкодеря 7, Моха 49

"Говерла": Бабенко - Кутас (Єременко 64), Ягодінскіс, Ряшко, Іванов - Савченко, Гавриш - Гончар, Гемега, Кузик - Худоб'як

"Олімпік": Махарадзе - Парцванія, Гришко, Петров, Немчанінов - Гошкодеря, Огіря - Танчик, Поступаленко (Драченко 33), Моха (Федорів 90+4) - Матяж

Попередження: Іванов 25, Ряшко 37, Гончар 53, Кутас 64 - Танчик 21, Танчик 30, Петров 73, Парцванія 83, Парцванія 90+2

Вилучення: Танчик 30, Парцванія 90+2

Огіря на 53-й хвилині не реалізував пенальті (воротар)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: