Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" розстріляла "Волинь" - 6:0
21:17
"Говерла" розстріляла "Волинь" - 6:0
Колектив В'ячеслава Грозного розім'явся над гостями, забивши тим шість сухих м'ячів.

Колектив В'ячеслава Грозного розім'явся над гостями, забивши тим шість сухих м'ячів.

На один з останніх турів чемпіонату України "Говерлі" належало прийняти "Волинь", яка випереджала сьогоднішніх суперників в таблиці на п'ять пунктів. Бути може, саме цей фактор і зіграв визначальну роль у звітному поєдинку. Адже ці два колективи вже забезпечили собі збереження прописки на наступний сезон в УПЛ.

Господарі швидко "розмочили" рахунок у матчі. Бабатунде грубо помилився передачею, яку перехопив Буяльський та відразу віддав на хід Шацьких у штрафний. Максим відтер корпусом одного захисника і з близької відстані вразив кут воріт Неділька. Якщо після першого пропущеного гола гості ще намагалися атакувати і шукати шляхи для відповідного м'яча, то після другого - все на цьому припинилося. Гравці "Говерли" заробили лише другий кутовий у матчі, після подачі якого Серж Акакпо у високому стрибку забив другий командний гол.

Господарі і не думали зупинятися, бо через кілька хвилин Шацьких зі стандартного положення хитро покотив у штрафний на правий край Фещуку, який точним ударом залишив не при справах бідного голкіпера. Розчаруванню Дикого вже тоді не було меж, його ще до перерви змінив Редван Мемешева, замість якого випустив Матея. Чи варто говорити, що така перестановка неполіпшила гру гостей?

Після стартового відрізка другої половини багато, напевно, припускали, що футболісти "Говерли" НЕ будуть рвати жили, а легко відбігають поєдинок. Але у справу втрутилося видалення Скоби, який в грубому підкаті зіграв проти свого суперника. Таким розвитком подій господарям гріх було не скористатися.

Незабаром вийшовши на заміну, Трухін асистував Кочішу, а двома хвилинами пізніше, вже захисник Лисицький обіграв Неділька і забив у фактично порожні ворота. Але й на цьому ужгородці не заспокоїлися. Прямо перед фінальним свистком, напевно, найнепомітніший герой матчу, Шарпар технічно зі штрафної упакував м'яч у дальній кут воріт воротаря.

6:0 - історичну перемогу сьогодні здобув колектив В'ячеслава Грозного, а от нам залишається тільки здогадуватися, що було, якби на лавці був присутній головний тренер "Волині".
Сергій Куванжи, Football.ua

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 632 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: