Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" - "Севастополь" - 1:2
20:58
"Говерла" - "Севастополь" - 1:2
Ужгородці в рідних стінах програють ФК "Севастополь".

Перед протистоянням тренер закарпатців зазначав про сильні сторони суперника - кваліфікованих виконавців, швидкий перехід з однієї фази гри до іншої. Саме ці якості й продемонстрували гості в цьому двобої. Правда, не обійшлося без долі помилок наших гравців.

Саме гості й створили перший небезпечний момент біля володінь Надя. На 2-й хвилині правим краєм на оперативний простір вийшов Денис Кожанов, який зблизився до штрафної нашої команди й пробив поруч із дальньою стійкою.

В інтервалі дві хвилини господарі, завдяки невпененій, якісь нервовій грі Іканде заробили два штрафні - грізна зброя "Севастополя", особливо в виконанні Артура Карнози. Саме його удар на 7-й хвилині став невідпорним для Надя - 0:1.

Реакція Грозного на це була подальша заміна нігерійського центрбека на Ле Таллека. Після гола хвилин з десять гра трохи заспокоїлася й тривала в середині поля без особливих загострень.

На 19-й хвилині господарі заробили штрафний. Буяльський подав захисники виносять, на підборі першим був Леандро, який знову подає на дальню стійку, де верхову боротьбу виграє Орос, скидує під удар Лисенку, однак постріл Володимира встигає заблокувати Федорів і переводить м'яч на кутовий.

Через 7 хвилин Лисенко на правому краї втікає від звого візаві, подає на одинадцятиметрову позначку, де головою замикає Буяльський, захисник блокує й переводить м'яч на кутовий. А невдовзі вже й самий Володимир намагався завершити атаку в стилі Дже-Дже, правда його йдар прийшовся "в молоко".

Наприкінці тайма "Говерла" мала хорошу нагоду для взяття воріт суперника. Буяльський накинув зі штрафного на лінію воротарського майданчика, Ле Таллек виграє верхву боротьбу в захисниківй пробиває головою - на допомогу Литовці приходить поперечина.

Початок другого тайму розпочався з стрімкої атаки атаки господарів - Буяльський падає в штрафній, однак арбітр провів роз'яснювальну роботу з Віталієм, натякаючи на симуляцію. Через хвилину атаку закарпатців після відскоку завершував Орос, який пробивав зльоту - Литовка без проблем забирає м'яч.

На 50-й хвилині Балафас помилився в центрі поля, ледь не призвівши до голу в власні ворота, м'яч перехопив Будківський, але вчасно з воріт вийшов Надь і не дозволив нападнику завдати вирішального удару.

Невдовзі гості заробили штрафний на підступах до карного майданчика. Цього разу удар Карнози впенено забирає Надь. У відповідь "Говерла" провела сстрімку атаку, яка завершилася ударом Ле Таллека. Гості відповіли двома атаками лівим краєм, в обох випадках передачу від Карнози намагався замкнути Будквський, але надійно зіграли захисники.

На 68-й хвилині стався ключовий мрмент, який і вирішив долю матчу - захисник "Севастополя" передачею з власної половини поля знаходить Будківського, який зумів приборкати м'яч, перекинув Лисицького й холоднокровно пробиває повз Надя в дальній кут - 0:2.

Після цього гра господарів й зовсім розладилася. Вони, забувши за захист йшли вперед практично всім складом. Та гості впенено тримали оборону, постійно гостро контратакували.

На 73-й хвилині Віценець на грані фолу виьиває м'яч на кутовий з-під ніг Савіча. Подачу Буяльського замикає головою в падінні Лисенко - Литовка парирує удар Володимира.

Атака гостей у відповідь завершилася подачею-ударом від Караваєва - м'яч пролетів над хрестовиною. Скориставшись помилкою господарів Кузнецов виходив віч-на-віч з Надем, та Олександр не дав себе пройти. На 87 хвилині ужгородці могли один гол відквитати. Орос подає зі свого флангу, Ле Таллек замикає - м'яч пролетів над перекладиною.

Лише на доданих арбітром хвилинах закарпатці зуміли забити. Орос перед лінією штрафного віддав м'яч п'ятою на Ле Таллека, той вривається на швидкості до воротарського майданчика гостей, однак Мате Гвініанідзе зупиняє нашого нападника недозволеним прийомом. Арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Пенальті холоднокровно виконав Буяльський - 1:2.

Після розіграшу м'яча в центрі поля арбітр дає фінальний свисток.

Не можна не обійти стороною роботу суддівської бригада, арбітр практично впродовж цілої гри часто свистів, вбачаючи порушення у діях гравців "Говерли" в епізодах, де гравці грали корпус в корпус, йшла чоловіча боротьба, тим самим збиваючи темп гри.

Та й поразка ця досить відчутна для нас, адже наступні два поєдинки граємо проти грандів - "Шахтаря" та "Динамо". Та приклад, як брати очки в лідерів в цьому турі нам покозала "Волинь", тож сподіватимемося на позитивний для нас результат в протистоянні з гірниками.

"Говерла" - "Севастополь" - 1:2

Голи: Буяльський 90+3 (п) - Карноза 7, Будківський 68

«Говерла»: Надь – Орос, Балафас (Райчевіч 76), Лисенко, Дандеа, Буяльський, Лисицький, Леандро, Кочіш (Трухін 84), Савіч, Іканде (Ле Таллек 36).
Фото: Тарас Галушка

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 571 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: