Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» U-19 після зимового кубка перемагає і в чемпіонаті
20:13
«Говерла» U-19 після зимового кубка перемагає і в чемпіонаті
Підопічні Валентина Слюсара здобувають перемогу за перемогою.

Підопічні Валентина Слюсара здобувають перемогу за перемогою, після звитяги в «Зимовій першості Закарпаття» говерляни здобули дебютну весняну вікторію і в чемпіонаті України.

Перший небезпечний момент у матчі виник на 21 хвилині. Авраменко, скориставшись помилкою оборони гостей, виходив віч-на-віч з воротарем. Але удар Влада кіпер відбив ногами.

Через 10 хвилин Смірнов пробивав обвідним ударом з правого флангу. М'яч пролетів над поперечиною.

Відповіли на це гості небезпечним ударом з лінії штрафного – трохи не точно. У «Ворскли» під кінець тайму непогано пробивав здалеку Ічанський, але м'яч пролетів над лівої від воротаря «дев'яткою».

На початку другого тайму, у господарів був шанс відкрити рахунок. Ічанський вивів Брагу на ударну позицію, однак гравцю «Ворскли» забракло сили. Після чого у полтавчан було ще кілька напівнебезпечних моментів.

Гості відповіли результативно. Пас з флангу, який подолав чималу відстань, на дальній штанзі замкнув Віктор Сіка - 0:1. Полтавчани останні хвилини поєдинку грали в більшості. Крістіан Сегедій за другу жовту картку покинув поле. Але це ніяк не відбилося на кінцевому рахунку - мінімальна перемога «Говерли».

«Ворскла» - «Говерла» - 0:1

Гол: Сіка, 74.

Вилучення: Сегедій, 87 (друга жовта)

«Ворскла»: Горба, Зубко, Процишин, Сидоренко (Гасенко, 67), Жениленко, Ічанский (к), Милько, Пилиповец, Смірнов, Брага (Голов, 55), Авраменко (Гончаренко, 73).

Запасні: Голуб, Бакланов, Дорош, Сиробаба.

Тренер: Олександр Омельчук.

«Говерла»: Пахомов, Реутов, Ряшко (к), Ількович, Ковчар, Гей, Русин, Варваринець (Сіка, 67), Переш (Павлич, 90+3), Сегедій, Островка (Коваль, 83).

Запасні: Погоріляк, Буксар.

Тренер: Валентин Слюсар.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 759 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: