Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» U-19 поступається карпатівцям
08:13
«Говерла» U-19 поступається карпатівцям
У третьому турі Говерла зустрічалися в юніорському дербі з Карпатами.

У третьому турі Говерла зустрічалися в юніорському дербі з Карпатами.

Поступившись тиждень тому у гостях луцькій «Волині» як за результатом, так і за грою, юніори «Карпат» на сьогоднішній домашній поєдинок у Раві-Руській проти одноліток ужгородської «Говерли» виходили з величезним бажанням довести випадковість невдачі у битві з «хрестоносцями» та водночас з думкою про те, щоб продовжити свою переможну серію у взаємостосунках з «ведмедями» – у всіх чотирьох матчах, зіграних між собою юніорськими командами львівського та закарпатського клубів у першості України, незмінно вигравали «леви». Забігаючи трохи наперед, скажемо, що в підсумку підопічним Андрія Тлумака і Андрія Сапуги вдалося, як то кажуть, на сто відсотків втілити в життя все, що вони собі поставили за мету.

Обидві команди почали поєдинок достатньо жваво, намагаючись захопити ігрову ініціативу, але дуже швидко гру під свій контроль взяли «Карпати», які багато комбінували, діючи на високих швидкостях. Не забарилися «зелено-білі» і з створенням моментів. Вже на 7-й хвилині Гуцуляк віддав передачу на Карпенка, який влучив у каркас воріт із забійної позиції. А відкрити рахунок господарям вдалося на 17-й хвилині, причому гості самі допомогли їм це зробити. Лівий захисник карпатівців Кравець пройшов по флангу і виконав простріл, а центральний оборонець говерлян Махнєв, намагаючись перервати політ м’яча, у підкаті скерував його в сторону воріт і в підсумку рикошетом від стійки круглий затріпотів у сітці – 1:0.

Втім, забитий м’яч не зупинив лавину атак «левів» і до свистка на перерву вони пішли за більш, ніж комфортної переваги у три м’ячі – 3:0. Спочатку, на 39-й хвилині Саутін, отримавши передачу з глибини, втік від двох захисників і технічно пробивши повз голкіпера, який, намагаючись врятувати ситуацію, вискочив з воріт йому назустріч за межі карного майданчика. А за чотири хвилини вже Карпенко, про якого ми згадували вище, отримав м’яча на правому фланзі, увірвався в штрафну зону, де спочатку поблизу лицьової лінії на замаху технічно поклав на п’яту точку захисника, а потім пошив у дурні і голкіпера. Ігор показав, що буде віддавати передачу в центр карного майданчика, на що Пахомов повівся і відкрив ближній кут, куди тут же і пробив нападник «зелено-білих».

По перерві характер гри не змінився. А заміни, які провів тренерський штаб «Карпат» не тільки не послабили, а й посилили гру нашої команди. Щоправда, забити у другій 45-хвилинці «левам» вдалося лише один м’яч. Сталося це на 73-й хвилині, коли Швед, продемонструвавши високу індивідуальну майстерність, пройшов по лівому флангу і віддав передачу в центр на Карпенка, який другим дотиком оформив «дубль» та підвів підсумок гри – 4:0.

Втім, ще до четвертого гола господарів поля дві нагоди принаймні «розмочити» рахунок мали «ведмеді». Але в одному випадку Варваринець пробив із забійної позиції над поперечкою, а в іншому він же програв очну дуель кіперу «левів» Сілецькому, який впорався з ударом буквально з двох метрів. А останню нагоду забити в цій грі мали «Карпати», однак Володимир Гладкий змарнував вихід один на один з воротарем. Та «зелено-білих» цілком влаштував і рахунок 4:0.

3-й тур. «Локомотив», Рава-Руська.
200 глядачів. Сонячно. +22°С


Арбітр – Андрій Нізола (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Тарас Семанюк, Олексій Лаврів (обидва – Івано-Франківськ). Четвертий арбітр – Ярослав Біць (Львів).
Спостерігач арбітражу – Іван Кувік (с. Шишлівці, Закарпатська обл.).

«Карпати» U-19 – «Говерла» U-19 – 4:0

Голи: Саутін, 39, Карпенко, 42, 73 – Махнєв, 17 (авт.).

«КАРПАТИ» U-19: Сілецький (Данилів, 81), Кравець (Диня, 78), Сениця, Олійник (Скотаренко, 76), Вербний, Кльоц, Богач (Лебедь, 68), Намуйлик (Якимів, 64), Гуцуляк, Саутін (Швед, 56), Карпенко (Гладкий, 73).
Тренер – Андрій Тлумак.

«ГОВЕРЛА» U-19: Пахомов, Буксар (Ганич, 46), Ряшко, Махнєв, Беца, Павлич (Рацин, 54), Гей (Коваль, 74), Сегедій (Ковня, 66), В. Варваринець, Тома (І. Варваринець, 71), Нурієв (Тищук, 28). Запасний – Цвєтков.
Тренер – Валентин Слюсар.

Попередження: Намуйлик, 41, Олійник, 51, Богач, 66 – Павлич, 39, Тома, 56, Беца, 65, Махнєв, 75.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 767 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: