Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" U-19 поступається у Стрию
20:54
"Говерла" U-19 поступається у Стрию
У перший день жовтня стрийська «Скала» в 7-му турі чемпіонаті України U-19 сезону 2014/2015 років приймала ужгородську "Говерлу".

У перший день жовтня стрийська «Скала» в 7-му турі чемпіонаті України U-19 сезону 2014/2015 років приймала ужгородську "Говерлу".

Гра між стриянами та закарпатцями відбувалася на полі центрального стадіону «Сокіл» у Стрию, бо напередодні у Моршині, де зазвичай відбуваються домашні матчі стрийської «Скали» U-19, проходила гра юнацької Ліги УЄФА, у якій зустрічалися юніори донецького «Шахтаря» та португальського «Порту». Інтризі стрийського поєдинку додавав і той факт, що саме «Говерла» завдала «малиново-зеленим» першої поразки в сезоні (0:2), та й у випадку перемоги будь-яка з команд відривалася від суперника на 4 та 2 очки, відповідно, адже зустрічалися сусіди за турнірною таблицею.

Вже одна з перших атак господарів принесла успіх. На 5-й хвилині найкращий бомбардир «Скали» та один з лідерів бомбардирської гонки Микита Корчемкін, отримавши передачу на підступах до штрафного майданчика на лівому фланзі, не довго думаючи, наважився на удар метрів з вісімнадцяти. Смугастий опинився у лівому нижньому куті. Цей гол ще більше підбадьорив стрийську команду, яка, що приємно, не стала грати на утримання, а наполегливо шукала щастя біля воріт ужгородців і надалі. Вже через три хвилини після першого взяття воріт, господарі мали забивати вдруге. Атаку знову на лівому фланзі розпочав Ігор Нистирюк, який дав на хід Богдану Іванченку. Лівий атакувальний півзахисник «Скали» зробив гостру подачу на лінію воротарського майданчика, на яку вже чекав Олег Квич. Пробивав гравець юніорської збірної, який вже завтра знову вирушає до розташування збірної України, в один дотик, однак воротар «Говерли» ногою встиг зачепити м`яча. Першим на добиванні був Корчемкін, однак і удар Микити, Юрій Пахомов, якимось дивом парирував.

Опісля, гравці «Скали» мали ще не один хороший момент для взяття воріт, однак подвоїти рахунок вдалося лише у другому таймі. Автором маленького дива, як називав взяття воріт відомий класик, став Богдан Іванченко. На 56-й хвилині він в один дотик, майже з центральної лінії поля, переправив шкіряного у порожні ворота, після того, воротар «Говерли», випереджаючи Корчемкіна, розряджаючи обстановку вибивав смугастого далеко вперед.

А остаточну крапку у цьому захоплюючому поєдинку поставив невтомний Олег Квич. Він заслужив на цей гол. Олег за весь матч мав кілька чудових моментів, асистував він неодноразово, і за свою наполегливість був нагороджений. Під завісу зустрічі, на 86-й хвилині, після скидки головою Дмитром Заїкиним, Квич у властивій йому манері втік від переслідувача, вийшов віч-на-віч з голкіперов, на замасі поклав його на газон і спрямував смугастого у порожні ворота. У підсумку впевнена і перша у сезоні розгромна перемога команди Павла Кікотя.

Сам Олег, як ми вже неодноразово повідомляли, є уродженцем Ужгорода. Ця гра була досить принциповою для нього і досить символічно, що крапку в погромі своїх земляків покалв саме він.

Цього ж дня відбувся ще один матч 7-го туру. Лідер групи львівські «Карпати» вдома переграли луцьку «Волинь» - 4:1.

Наступний 8 тур відбудеться 5 та 8 жовтня. П`ятого – луцька «Волинь» прийматиме київське «Динамо», а восьмого – «Карпати» на виїзді зіграють з «Говерлою».


1 жовтня 2014 р. м. Стрий. Стадіон «Сокіл».
17 градусів. 200 глядачів.
Арбітр – Олександр Солов`ян (Київ).
Асистенти арбітра – Ігор Дебенко (Івано-Франкіфвськ) та Юрій Суряк (Львів).
4-й арбітр – Олександр Шандор (Львів).
Суддівський спостерігач: Василь Бурмич (Хмельницький).

«Скала» (Стрий) U-19 – «Говерла» (Ужгород) U-19 – 3:0 (1:0)

Голи: Микита Корчемкін (5), Богдан Іванченко (56), Олег Квич (86).

«Скала»: 92. Ігор Фіяло, 5. Назар Стасишин, 3. Едуард Мись-к., 7. Олег Домальчук, 13. Володимир Заїменко, 8. Ігор Нистирюк (31. Юрій Воробець, 62), 69. Дмитро Баранов, 11. Андрій Маляренко (99. Євген Заїченко, 88), 9. Олег Квич (77. Станіслав Михалюк, 88), 10. Богдан Іванченко (2. Тарас Мар`яш, 90+1), 27. Микита Корчемкін (88. Дмитро Заїкин, 76).

Старший тренер – Павло Кікоть.

«Говерла»: 12. Юрій Пахомов, 2. Віктор Гей, 3. Дмитро Махнєв, 4. Степан Буксар, 7. Богдан Павлич, 11. Крістіан Сегедій, 14. Володимир Варваринець, 10. Юрій Тома-к., 9. Анатолій Нурієв, 18. Павло Тищук, 8. Василь Коваль (5. Річард Шольц, 63).

Старший тренер – Валентин Слюсар.

Попередження: Дмитро Махнєв (59).

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 896 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: