Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" U-21 програє металургам
22:38
"Говерла" U-21 програє металургам
Молодіжка "Говерли" провела свій перший спаринг, програвши одноліткам з МетаДону.

Молодіжка "Говерли" провела свій перший спаринг, програвши одноліткам з МетаДону.

Другий контрольний поєдинок на зборах у Закарпатті підопічні Сергія Шищенка провели сьогодні, в суботу, 31-го січня. Опонентами «синьо-білих» виступила молодіжка «Говерли», команда яку в першій частині сезону донецькі дублери в Першості U-21 обіграли в гостях 3:1.

Сьогоднішній спаринг команд завершився з ідентичним результатом - перемогою донеччан з різницею в два м'ячі (4:2). Причому «металурги» у другій половині гри ще не реалізували 11-метровий. Нижче докладніше про цій грі - в протокольних даних і коментарі наставника молодіжного складу донецького «Металурга».


«Металург» U-21 (Донецьк) - «Говерла» U-21 (Ужгород) - 4:2 (1:1)

31 січня. с.Нижнє Солотвино. Стадіон «Термал Стар»

Голи: 1:0 Месхі (16), 1:1 гол ужгородців (35), 2:1 Матвєєв (56), 2:2 гол ужгородців (60-пен.), 3:2 Кошман (63), 4:2 Мисик (88).

«Металург»: Пазенко (Дмитроченко, 46), Вільчинський, Грачов (Савін, 46), Мірошник (Пеньков, 46), Луговий (Павлюк, 46), Кошман, Месхі (Євдокимов, 46), Матвєєв, Наполов (Єсаулов, 30 ), Клак (Мисик, 46), Красов.

Нереалізований пенальті - Євдокимов (73)

Сергій Шищенко - старший тренер «Металурга» U-21:

- У першому таймі рівна гра була. Сніг у нас перед грою пішов, - розповідає Сергій Юрійович. - Важкувато було на засніженому полі показувати якийсь якісний футбол, але хлопці старалися. Намагалися грати комбінаційно, в той футбол який ми вимагаємо. По другому тайму, звичайно, навіть з урахуванням того, що сніг посилився, ми повністю переграли суперника. Опоненти «закрилися», відходили назад - ми добре контролювали м'яч, робили гарні атаки, виходили гарні комбінації. Забили в другій половині три м'ячі.

- Виходячи з вищесказаного, якістю гри, як для сьогоднішнього періоду підготовки, ви задоволені?

- У принципі так. Ми тільки дві гри провели. Звичайно, багато чого не вистачає і є у нас ще другий збір попереду. В ході якого у нас буде більше ігор. За змістом і якістю, звичайно, хочеться, щоб ми показували кращий футбол - більш комбінаційний, більш атакуючий.

Що стосується першого збору - де-факто ми завершимо його недільним ранковим тренуванням, після чого хлопцям будуть надані кілька вихідних. Ну а далі у нас - другий відрізок підготовки до весняної частини сезону.

Прес-служба ФК «Металург» (Донецьк)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 727 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: