Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Говерлянська перемога"
14:09
"Говерлянська перемога"
Матч 9-го туру в Ясінях, в якому місцева «Говерла» приймала «Золотарьово» прогнозовано очікувався напруженим.

Матч 9-го туру в Ясінях, в якому місцева «Говерла» приймала «Золотарьово» прогнозовано очікувався напруженим, адже розташування команд одна від одної відділяло всього три бали.
 
Саме в передчутті цікавого поєдинку на місцевий стадіон підійшла чимала кількість вболівальників. До слова, стадіон вразив своєю колоритністю – довкола червоно-чорні стяги, патріотичні написи. В Ясінях дійсно люблять футбол, вболівають за країну і певен, не один хлопець звідси захищає Батьківщину від «монголів» зі сходу.
Господарі поля не хотіли розчаровувати своїх місцевих прихильників і з перших хвилин взялися за штурм «золотарівських воріт», правда, перші атаки «говерлян» розбивалися об потужну захисну стіну на чолі з фактурним Олександром Пацканом, а попереду господарям нав’язував боротьбу капітан золотарівців Василь Орос, та оборонці «Говерли» маху не давали.
 
А в середині першої половини почали виникати моменти в господарів – атаки проходили переважно правим флангом, де постійно провалювався захисник гостей. В одній з них Дмитро Климпотюк увірвався в карний майданчик прострілив низом на партнера, а той з вигідної позиції не влучає у ствір. Невдовзі золотарівці знову обрізалися на власній половині поля чергова гостра атака знову розвивається на правому краї, Степан Демидюк на швидкості вривається в штрафну й вміло низом пробиває точно повз кіпера – 1:0.
 
Невдовзі Мирослав Павлючок мав чудову нагоду збільшити перевагу господарів, однак з вигідної позиції влучає в стійку воріт. Свої голи він відклав на другий тайм.
 
На другу половину матчу «говерляни» стали діяти ще більш гостріше – затисли гостей на власній половині поля й постійно вишукували своїх нападників на флангах. Й таки знайшли – на 58-й хвилині Мирослав Павлючок стрімко пройшов захисну лінію золотарівців і доволі впевнено реалізує свій вихід віч-на-віч. А через 5 хвилин знову Мирослав перехоплює передачу гравця суперника, знову втікає від оборонців, зближається з воротарем обігрує останнього, далі по ходу переграє ще й захисника, на допомогу кіперу на ворота встигли повернутися ще двоє гравців, однак проти потужного удару в ближній кут від Павлючка вони нічим зарадити не змогли.
 
До активу золотарівців можна віднести кілька небезпечних штрафних ударів, в цих моментах надійно зіграв воротар «Говерли». Тож 3:0 – доволі впевнена перемога, яка забезпечує «Говерлі» третю сходинку.
 
 
с. Ясіня, стадіон ім. Овода. Глядачів: 450
 
ФСК «Говерла» (Ясіня) – ФК «Золотарьово» (Золотарьово) – 3:0 (1:0)
 
Голи: Демедюк 26, Павлючок 53, 58.
 
«Говерла»: Андріюк Михайло, Цуперяк Валерій, Андрухович Роман, Сурадний Євген, Тимчук Михайло, Микитюк Іван, Боволар Степан, Климпотюк Дмитро, Станіцький Євген, Демедюк Степан-Сергій, Павлючок Мирослав (Березовський Олександр).
Запасні: Скасюк Євген, Рибак Дмитро, Титаренко Олександр, Дячук Іван.
Тренер: Савляк Юрій
 
«Золотарьово»: Монич Віктор, Довганич Олександр, Мацунич Михайло, Ковач Василь, Дяк Руслан, Петеген Михайло, Деяк Михайло, Орос Василь, Мацунич Василь, Пацкан Михайло, Пацкан Олександр.
Запасний: Кикима Михайло.
Тренер: Пацкан Михайло
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 615 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: