Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Гра до останнього
10:45
Гра до останнього
На полях Камелоту в рамках ІІ дитячо-юнацького турніру з футболу на честь Андрія Гаваші відбулась гра між донецьким Шахтарем та Говерлою.

Гра до останнього Хлопці з усією серйозністю підійшли до матчу і вже з перших хвилин грали досить стримано та не допускаючи грубих помилок, аби потім не виймати швидкий м’яч з власних воріт. Та стриманість в діях команд однозначно відображається на видовищності гри, та кількості гострих моментів. За перші 15 хвилин, по справжньому хороших моментів для взяття воріт тієї чи іншої команди і не було. Однак це не означає, що хлопці не бажали забити.
На 20 хвилині говерлянам все ж таки вдалось подолати щільний захист і з лівого кута шістнадцятиметрової зони вдало пробити у дальній кут воріт Шахтаря.
Рахунок 1-0 на користь Говерли змусив Шахтар відразу кинутись відігравати. Протягом наступних п’яти хвилин донеччани двічі мали хороші нагоди відігратись та на заваді стала вдала гра воротаря Говерли.
Далі закарпатцям вдавалось стримувати суперника недалеко від середини поля і тим самим перевести гру в більш рівну та без явного фаворита на полі аж до самого кінця тайму. Звісно такий розклад влаштовував Говерлу, а от тренеру Шахтаря протягом перерви потрібно було щось змінювати у грі підопічних.
Незважаючи на прийнятний рахунок Говерла не збиралась в другому таймі відсиджуватись біля власних воріт. Говерла не тільки зуміла зупинити суперника який відразу пішов у атаку майже всією командою, а ще підловити на помилці і вже за декілька хвилин після свистка забити другий гол.
Після такого повороту в грі Говерла стала грати розкуто, а головне впевнено. Вдало контролюючи все що відбувається на полі і знешкоджуючи всю загрозу ще на відстані від воріт. Однак Шахтар, це не та команда, яка так легко здасться.  Вже за декілька хвилин атакуючи донеччани знайшли слабе місце в захисті і забили такий їм необхідний гол. Рахунок 2-1 зробив гру ще цікавішою, кожна з команд намагалась заволодіти ініціативою на полі, однак краще це вийшло саме у закарпатської команди, яка провівши вдалий прорив з центра поля зуміла забити ще один, вже третій гол у ворота Шахтаря.
Здавалось що так гра і закінчиться але не минуло й п’яти хвилин, як Шахтар знов повертає інтригу до гри забивши другий гол. Та радіти цьому у них не було часу, адже фінальний свисток був вже не за горами і відігратись то хочеться. Проте груба помилка вже їхнього захисту ставить таку собі своєрідну крапку в грі, мукачівці збільшують відрив забивши четвертий гол. Кінцевий рахунок матчу 4-2 на користь Говерли.

Анатолій КОСТЮХ
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: