Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гра до забитого
20:05
Гра до забитого
Драматична розвязка відбулась у додатковий час на ужгородському стадіоні "Спартак".

Гра до забитого
Після минулої гри з севлюшцями тренер Бабяк зробив лише одну заміну у старті господарів - в центрі вийшов Лютнянський. Натомість без змін залишився головний арбітр - Дьордь обслуговув другу домашню гру підряд на Спартаку. У тячівців у старті вийшло троє легіонерів. 

Зовсім не по-лідерськи розпочали гру гості - зовсім без загострень і на старті вже пропустили. На 9-ій хвилині червоно-білі розігнали атаку лівим краєм, Капустей пробив зліва з 12 метрів, Пахомов відбив, а Роля був влучним на добиванні - 1:0.

На 20-ій хвилині той таки Роля міг подвоювати рахунок після двух спроб - перший удар Валерія з 6 метрів парирував голкіпер, а другий вибив з лінії Чигур. Підопічні Оржеховського намагались знайти свій момент після подач та прострілів з флангів, але крім удару Мерцина над воротами у них нічого не виходило. Лозинець коли чіплявся за мяч, то не мав відчутної підтримки від партнерів попереду. 

На 38-ій хвилині Медея знову провела стрімку контратаку два в один - Капустей віддав на Медведєва, який опинився перед одним кіпером та пробив повз рамку.

У перерві Оржеховський трьома замінами і перестановками намагався змінити хід гри, який складувався не на їх користь. Дедалі частіше господарі змушені були сідати нижче і при щільній обороні не давали наблизитись супернику до володінь Славіка. Проте не забували знову ловити тячівців на контратаках - на 65-ій хвилині Капустей виходив практично один в один, але затягнув з ударом і втратив можливість пробити. 

на полі було багато боротьби, на перший план виходив характер та агресивна гра, тож велика увага була прикута до арбітра, роботою та свистками якого були не надто задоволені гості. І з часом ця напруга лише наростала. 

Лавина протилежних емоцій відбулась у додатковий час (арбітр додав 3 хвилини) у обох команд. Тячів на 92-ій хвилині заробив вже енний кутовий і наставник синьо-жовтих робить свою останню заміну, випустивши габаритного нападника Волошинського. Подача від Манжоса: мяч заметався по воротарській медейців і у підсумку Волошинський скинув головою у центр, а Лозинець заштовхав у ворота - 1:1.   

Тячівці бурхливо святкували цей гол на останніх хвилинах та гра була ще не завершена. Медея побігла вперед, арбітр дав провести ще повноцінну атаку. Після боротьби за мяч у центрі призначив штрафний для Медеї, а після подачі зі стандарту вже і пенальті - Пахомов у боротьбі за верховий мяч зіткнувся із Кобеляшем. Удар з позначки Медведєва Пахомов вгадав, але відбив у ворота. 

Після гри у тячівців залишилось багато питань до арбітра, тож у запалі вони атакували його.

Команда Бабяка загалом провела зразкову гру - діяла гостріше у нападі і дисципліновано у захисті до 90-ї хвилини. Виключенням стала пожежа у штрафній наприкінці гри. Тячів мав відчутні проблеми у цьому поєдинку і навряд чи міг розраховувати на більше, ніж нічия.  


Медея - Тячів 2:1
Голи: Роля, 9, Медведєв, 90+5 (пен.) - Лозинець, 90+2

Медея: Юрій Славік - Євген Мукомела, Олександр Кобеляш, Вадим Селещук, Володимир Дуран - Олександр Аксьонов, Володимир Лисаченко, Максим Лютнянський, Валерій Роля, Віталій Медведєв - Іван Капустей.
Запасні: Микола Джанда, Юліан Козуб, Олександр Семків, Іван Ковач, Богдан Зуб.

Тячів: Юрій Пахомов - Андріан Бабич (Ігор Кладов, 46), Сергій Чигур, Євген Солонина, Роланд Шольц (Ярослав Ільков, 46 (Вадим Волошинський, 90)) - Андрій Русин (Олександр Антошин, 46), Олександр Панов, Дмитро Антошин, Василь Манжос, Андрій Мерцин (Артем Молнар, 82) - Михайло Лозинець.
Запасні: Ерік Гречка, Олександр Шимон.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 497 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: