Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Гравців «Дерцена» зустріли негостинно
21:02
Гравців «Дерцена» зустріли негостинно
У неділю 15 березня відбувся один півфінал кубка Мукачівського району з футболу в Новому Давидкові.

У неділю 15 березня відбувся один півфінал кубка Мукачівського району з футболу в Новому Давидкові.

Місцевий новоспечений зимовий чемпіон району приймав бронзового призера літнього чемпіонату 2014 року «Дерцен».

Новодавидківці не стали відкладати вирішення долі путівки до повторного поєдинку. Зокрема, добре відпрацювала атакувальна ланка клубу, яка впяте в цьому сезоні (включаючи ігри зимового чемпіонату району 2015 року) забила більше двох голів (за цим показником команда з Нового Давидкова наздогнала нижньокоропівців і відстає на один такий матч від рекордного мукачівського «Локомотива»).

Із позитивної сторони вчергове зарекомендували себе захист та воротар чемпіонів, які вдруге поспіль та впяте загалом залишили свої ворота на замку (за другим із цих показників новодавидківці випереджають аж на два такі поєдинки чинадіївців та нижньокоропівців, не кажучи вже про решту колективів). У підсумку доволі очікувана пята розгромна перемога в сезоні, що становить трохи більше 45 % усіх таких звитяг клубів у чемпіонаті та кубку Мукачівського району сезону 2015 року. Все це дозволяє підопічним Вадима Мердєєва з оптимізмом дивитись вже у фінал.

Що стосується гравців «Дерцена», то схоже, що свою атакувальну міць вони залишили вдома. Інакше як пояснити те, що клуб втретє в цьому сезоні не зміг забити жодного голу (дерценівці наздогнали антирекордсменів сезону за цим показником мукачівських залізничників, страбічовцівців та великолучківців).

При цьому захист клубу також бажав бути кращим. Дерценівці не тільки припинили свою двоматчеву серію, під час якої пропускали менше двох голів, а й впяте пропустили більше двох мячів (команда відстає від антирекордсменів за цим показником горондівців та страбічовців тільки на одну таку гру). У підсумку «Дерцен» зазнав третьої розгромної поразки в сезоні, випередивши на одне таке фіаско два інші найгірші клуби 2015 року за цим показником – страбічовців та великолучківців. Все це звело до мінімуму можливості команди поборотись за другий за престижем трофей району.

Інший півфінал перенесено з причини підготовки виноробів до участі в кубку Закарпаття (нова дата його проведення буде названа пізніше). Тим часом в інформаційній мережі зявилась інформація про старт весняно-літньо-осіннього чемпіонату району. Орієнтовна дата його початку 29 березня.

Перші півфінали: «Нове Давидково» – «Дерцен» – 3:0, «Нижній Коропець» – «Бобовище» – перенесено. Повторний півфінал 22 березня, 14.00: «Дерцен – «Нове Давидково».

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: