Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «Гребля» сенсаційно припинила «Дружбу» (ФОТО)
21:22
«Гребля» сенсаційно припинила «Дружбу» (ФОТО)
У одному з трьох найконкурентніших поєдинків 13 туру чемпіонату Іршавщини, в Греблі місцева однойменна команда приймала «Дружбу» з Дубрівки.

У одному з трьох найконкурентніших поєдинків 13 туру чемпіонату Іршавщини, в Греблі місцева однойменна команда приймала «Дружбу» з Дубрівки.

У одному з трьох найконкурентніших поєдинків 13 туру чемпіонату Іршавського району, в Греблі місцева однойменна команда приймала «Дружбу» з Дубрівки і мала грати внічию. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Це було сусідське дербі, коли справжнім фанам до чужого поля «рукою подати», тому фактор господарів стадіону носив умовний характер.

Двобій пройшов за рівної боротьби. Команди бились як леви. М’ячем трохи більше володіли господарі, а ударів більше завдала «Дружба» – 24:22. За влучаннями у площину повна рівновага – 10:10. Усе мало б завершитись як і передбачалось. Настирність Віталія Подлевського, Йосипа Стойки, Ярослава Сухана та Йосипа Будза давала численним, присутнім на стадіоні, фанам гостей надію на позитивний підсумок. У першому таймі «Дружба»перевершила опонентів за ударами – 14:10 і була трохи влучнішою, та граючий президент «Греблі» Іван Мотринець зловив кураж і жодного разу не дав натяку для сумніву в його воротарській кваліфікації.

Головним фактором, що вплинув на кінцевий результат, стала помилка захисної ланки з Дубрівки на 8 хвилині. Під час атаки по центру опорні півзахисники дозволили завдати підступного удару. Воротар спробував взяти м’яча до рук, хоча надійніше було б винести його за межі штрафного майданчика, і випустив його. Захисники не підстрахували. Цим скористався Павло Анинець, який проштовхнув круглого в лівий кут – 1:0. Далі були два небезпечні удари зі штрафних на 16 та 24 хвилинах. Перший стандарт заробив Анинець, та після пострілу Юрія Вовканича м’яч полетів у сантиметрах від лівої стійки. Другий стався після фолу проти настирного Юрія Галаса. Його тезка Вовканич ударом з 37-ми метрів поклав круглого під ліву стійку – 2:0.

До перерви та в 2-му таймі близько п’ятинагод забити втратив Подлевський. Могли відзначитись також Анинець, Стойка, Галас і Владислав Сочка. У другій половині незначну перевагу за ударами та влучністю мали господарі. На 57 хвилині на завершенні атаки по центру Галас влучив у правий кут. Воротар відбив. На добивання підбіг Анинець і влучив у праву дев’ятку – 3:0.

Через дві хвилини нова результативна атака лівим флангом зі зміщенням до центру. Галас ударом з 38-ми метрів поклав м’яч під стійку – 4:0. На 62 хвилині Галас заробив штрафний, а Сочка поцілив у рамку воріт. Суперника врятувала поперечина. На 67 хвилині воротар «Дружби» необачно залишив ворота. Його підстархував Михайло Костак, який виніс круглого з лінії воріт.

Цією феєричною звитягою «Гребля» не тільки створила головну сенсацію туру, а й змогла піднятись з 7 на 6 місце. Незважаючи на фіаско «Дружба» завершила перше коло в межах провідної п’ятірки.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1058 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: