Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гуцульське дербі: ФСК "Говерла" - ФК "Рахів" 1:0
14:51
Гуцульське дербі: ФСК "Говерла" - ФК "Рахів" 1:0
Скільки існує футбол на Закарпатті, стільки років Ясіня й Рахів намагаються довести, хто з них кращий.

Скільки існує футбол на Закарпатті, стільки років Ясіня й Рахів намагаються довести, хто з них кращий. Команди можуть бути на різних полюсах турнірної таблиці, але матчі між ними завжди проходять у напруженій боротьбі, з повною самовіддачею футболістів і за великої кількості уболівальників. Не став винятком і матч цієї неділі.

Гра розпочалася з розвідки. Команди не поспішали відкривати карти. М’яч краще тримався в рахівчан. Тренер «Говерли» через травми не зміг виставити чотирьох гравців, три з яких відіграють ключову роль. Євген Сурядний, Тарас Гафіяк, Ярослав Павлючок є лідерами в команді, і їх відсутність позначається на грі. Ясінянці намагалися перехопити ініціативу, але у них не працювала їх головна зброя – фланги. Єдиний форвард Новіков залишився без підтримки і м’яча майже не бачив. Не дуже ладилося й у Василя Терпака. Хоч гості і володіли ініціативою, але гольових моментів майже не було. Кілька разів загострили гру Гумеров і Іван Микуличинський, які були кращими в складі рахівчан.

У другому таймі ясінянці почали прибирати ініціативу до своїх рук. Саме тоді рахівчани втратили найреальніший шанс відкрити рахунок. Ігнатюк у центрі втратив м’яч, послідував пас на фланг, простріл. Кудла відбив м’яч, Микуличинський підхопив його, хотів пробити по порожніх воротах, але захисники «Говерли» кинулися під удар, і все закінчилося кутовим. На 60 хв. Петенко випустив на поле Євгена Сурядного, який не до кінця залікував травму. Євген завів команду. Він став справжнім лідером у ці 30 хв. – постійно вів своїх товаришів в атаку. Василь Терпак мав дві хороші нагоди, але розпорядитися м’ячем належним чином не зміг. Розв’язка настала на 84 хв. Після флангової передачі м’яч «заметався» в штрафному майданчику. Послідувало кілька ударів, м’яч рикошетив, але у ворота не йшов. Останнім добивав Олександр Тулайдан, і м’яч все-таки знайшов простір у частоколі ніг – 1:0. Гості кинулися відігруватися й проґавили контрвипад «Говерли», але Ігнатюк не реалізував вигідний момент. Перемога дозволила ясінянцям піднятися на третє місце в турнірній таблиці, скоротивши відставання до двох очок.

ФСК «Говерла» – ФК «Карпати» – 1:0

Голи: Олександр Тулайдан (84 хв.)

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 941 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: