Головна » Усі публікації » на Закарпатті » І кубок Юрія Чиркова поїхав до Королева (ФОТО)
17:55
І кубок Юрія Чиркова поїхав до Королева (ФОТО)
Участь у змаганнях взяли 5 команд.

17 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов І турнір-меморіал з міні-футболу серед ветеранів (старших 40 років) на честь гравця та капітана, а потім і тренера ужгородської «Говерли» та СДЮШОР Юрія Івановича Чиркова.

Участь у змаганнях взяли 5 команд з Хуста, Королева, «Карпати» (Мукачево) та ужгородські колективи – «Радванка» та «Говерла».

Після урочистого відкриття турніру, на якому були присутні дружина та рідні Юрія Івановича, представникам ЗМІ та всім присутнім, відомим у краї спортивним журналістом Василем Гаджегою була презентована книга «Легенди закарпатського футболу – Юрій Чирков», в якій викладені світлини з знаним гравцем та тренером, біографічні відомості та розповіді ветеранів закарпатського футболу про Юрія Чиркова.

На спортивних майданчиках в боротьбі за 3 місце зійшлися команди, які посіли другі місця в групах – Хуст та «Карпати» (Мукачево). Гравці з міста над Латорицею здолали хустських ветеранів з рахунком – 2:0. А за титул найкращої команди боролися команда з рідного села Юрія Чиркова СК «Королево» та колектив, в якому він провів свою футбольну та тренерську кар’єру – ужгородська «Говерла».

Досить несподівано королівські футболісти в перші три хвилини двобою зуміли провести два голи, а далі вели успішні оборонні дії. Тим не менш, ще в першому таймі ужгородці один гол відквитали, але зрівняти рахунок так і не змогли. Тож кубок переможця турніру Юрія Чиркова поїхав до Королева.

Організатори змагань також відзначили й кращих гравців у кожній з команд. У СК «Королево» найкращим були визнано Юрія Бідзілю, у «Говерлі» – Юрія Костика, у «Карпатах» – Олександра Пересту, у команді Хуста – Віктора Драгулу, у «Радванці» – Юрія Мандича.

У номінації «Кращий воротар» спеціальний приз – воротарські рукавиці отримав кіпер «Говерли» Юрій Якубик. Переможцям та призерам турніру були вручені футболки та спортивні подарунки від дружини Юрії Чиркова – Марії.

На турнір завітали багато ветеранів закарпатського футболу, які в минулому грали разом з капітаном «Говерли». Тож вони згадували цікаві історії з життя про Юрія Івановича та про славні здобутки ужгородської команди.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 830 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: