Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ігор Гамула повертається в український футбол
11:53
Ігор Гамула повертається в український футбол
Епатажний екс-тренер ужгородської "Говерли" Ігор Гамула стане біля керма жіночої футбольної команди.

Ігор Гамула повертається в український футбол
Напередодні старту чемпіонату України з футболу серед жіночих команд першої ліги стало відомо, хто очолить відроджену «Луганочка», яка стартує в змаганнях 24 квітня.
 
- Згоду стати біля керма легендарної команди дав Футбольній асоціації жінок Луганської області не менш легендарний футболіст і тренер, вихованець луганського футболу, уродженець Алчевська Ігор Гамула, який зараз очолює молодіжний склад ФК «Ростов» - повідомив президент ФАЖЛО Микола Нікішин.
 
Своєю умовою очолити тренерський штаб команди він висунув запрошення своїм помічником Володимира Кулаєва.
 
Кулаєв вже має досвід роботи з луганськими жіночими командами. У 2006 році він привів до завоювання чемпіонського звання України команду «Інтерпласт». Кілька років Володимир Кулаєв очолював і жіночу збірну України.
 
В даний час, Ігор Гамула та Володимир Кулаєв працюють разом в тренерському штабі ФК «Ростов». Звідси і їх обопільне бажання працювати в парі в новій команді. Обидва фахівці приступлять до роботи в «Луганочка» найближчим часом.

Нагадаємо, Ігор Гамула був головним тренером в "Говерлі" ("Закарпатті") з 2009 по 2011 рік. 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1049 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
1
Шкода дівчат, могли б нормально футбол грати, а так, окрім матів та смішного тренера бічити не будуть, але є великий плюс в поверненні Гамули в Україну - ГОЛОВНЕ, ЩО ВІН НА ЗАКАРПАТТЯ НЕ ЙДЕ ГОВЕРЛУ ТРЕНУВАТИ! ДВОХ КЛОУНІВ В ГОВЕРЛІ УЖГОРОДСЬКІЙ ВЖЕ ЗАБАГАТО!

الاسم *:
Email *:
كود *: