Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Ігор Харатін: "Мрію отримати виклик в збірну"
14:40
Ігор Харатін: "Мрію отримати виклик в збірну"
Півзахисник Ференцвароша Ігор Харатін розповів про здобуте чемпіонство в команді Сергія Реброва, мріях зіграти в Лізі чемпіонів.

Ігор Харатін:
- Ігор, в останньому турі чемпіонату Угорщини ви програли Гонведу (2:3), але все одно достроково стали чемпіонами країни. Коли виходили на гру, знали, що ваш конкурент втратив очки і ви були недосяжні в турнірній таблиці?
 
- Так, коли виходили на передігрову розминку, дізналися, що МОЛ Віді перед нашим матчем з Гонведом зіграв внічию з Пушкашем і ми таким чином достроково стали чемпіонами.
 
- Це вплинуло на ваш настрій на гру з Гонведом?
 
- Думаю, цей факт вплинув як на наш настрій на матч з Гонведом, так і на результат і ми в підсумку не зуміли виграти. Якщо ми чемпіони, то повинні виходити на кожен матч з єдиною метою перемогти і довести невипадковість нашого першого місця. Тому після свого матчу були трохи засмучені, але в підсумку були раді фактом чемпіонства. Все-таки, ми виграли цей титул не за один тур, а протягом усього сезону. Думаю, ми його заслужили і раді цьому.
 
- Премія вам передбачена за перемогу в чемпіонаті Угорщини?
 
- Думаю так. Не думаю, що Ференцварош в цьому питанні є клубом з винятками.
 
- Як склався нинішній сезон в Ференцварош для Івана Петряк?
 
- Він у повному порядку, один з кращих гравців команди. Часто або асистує, або забиває сам. Думаю, це один з кращих його сезонів в кар'єрі.
 
- Після видобутого чемпіонства Сергій Ребров не преміював вас вихідними, щоб з'їздити додому в Україну?
 
- Ні, я залишився в Угорщині. У нас важлива наступна гра з Уйпештом, це буде дербі, тому треба до нього готуватися з усією серйозністю.
 
- Що можете сказати про рівень чемпіонату Угорщини, порівнявши його з українською Прем'єр-лігою?
 
- Рівень цілком гідний. Тут кожна команда здатна боротися за високі місця, є несподівані результати. Атмосфера на матчах теж нереальна. На наших іграх не менше 22 тисяч уболівальників. Грати в такій атмосфері вдвічі приємніше. Думаю, чемпіонат Угорщини зростає, будуються нові стадіони, а вболівальники із задоволенням ходять на футбол.
 
- Ви залишаєтеся в Ференцвароші на майбутній сезон?
 
- Так звісно. У мене діючий контракт. Приємно грати в цій команді і хочеться приносити їй користь і в наступних матчах, щоб вигравати якомога більше трофеїв.
 
- Чого Ференцварош може домогтися в майбутній Лізі чемпіонів?
 
- Ми дуже хочемо зіграти вдало, причому мріємо пробитися в груповий турнір. Наш головний тренер налаштовує на максимальний результат. Тому мета, яку ставить Сергій Ребров - груповий турнір Ліги чемпіонів. Все залежить від нас. У нас хороша команда. Звичайно, важко загадувати, але шанси у нас для цього є.
 
- Ваш успіх в Угорщині і кілька забитих голів не можуть не залишитися непоміченими для тренерського штабу збірної України. Мрієте отримати виклик від Андрія Шевченка?
 
- Звичайно, адже це мрія будь-якого українського футболіста з самого дитинства. Це одна з моїх цілей, до якої прагну. Хочеться не просто отримати виклик в збірну, але і закріпитися в ній, заграти і бути корисним команді.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: