Головна » Усі публікації » у світі » Ігор Харатін: "Треба прогресувати, рости, як гравець"
23:10
Ігор Харатін: "Треба прогресувати, рости, як гравець"
Півзахисник збірної України U-21 Ігор Харатін прокоментував матч проти одноліток з Ісландії.

Ігор Харатін: Мукачівський футболіст 7 жовтня зіграв повний матч за збірну України U-20 у Польщі, проти на рік старших господарів. Українці поступились у цій товариській зустрічі 2:0.

Одразу після цього поєдинку Ігор отримав виклик до збірної U-21, яка готувалась до завершального матчу відбору до ЧЄ-2017. В останій грі, на виїзді, в надрезультативному матчі підопічні Олександра Головка здобули вольову перемогу над командою Ісландії.
 
Початок матчу склався для нашої «молодіжки» не кращим чином – на 22-ій хвилині Гретарссон вивів збірну Ісландії вперед. І цей гол виявися єдиним в першому таймі – 1:0 на користь господарів після першої 45-хвилинки.
 
Проте найцікавіші події розпочалися в другому таймі. На 56-ій хвилині Андрій Борячук, що вийшов на поле замість Гуцуляка, зрівняв рахунок. А вже за 20 хвилин Артем Бесєдін вивів українців вперед. Проте і цього разу ісландцям вдалось відігратися – на 88 хвилині Омарссон зрівняв рахунок – 2:2. Проте українці не збиралися відпускати перемогу – і на 90-ій хвилині Борячук вивів нашу команду вперед, а за 4 хвилини Олександр Зубков збільшив перевагу підопічних Олександра Головка – 4:2.  

По прибутті в Україну Харатін прокоментував свої виступи у збірній.

- Матч вийшов важким і видовищним, перший тайм ми програли супернику як за рахунком, так і по грі, але в другому таймі переломили хід зустрічі і виграли.

- Збірна Ісландії досить сильна і бойова команда, але вам вдалося позбавити їх путівки на Євро. З яким настроєм виходили на матч?

- Ми на кожну гру виходимо перемагати, а ця, тим більше, була важлива для нас, тому що це остання гра в цьому циклі і було важливо перемогти.

- Як, в цілому, оціниш гру молодіжної збірної України у кваліфікації на ЧЄ-2017?

- В цілому, вважаю, що ми повинні були виходити з групи, але втратили очки там, де не можна було цього робити.

- Для тебе матч проти ісландців став останнім в складі збірної України U-21. Наступна зупинка - національна збірна?

- Так, тепер треба тільки прогресувати, рости, як гравець, і досягати результатів в клубі, щоб викликали в національну збірну.

- Нещодавно, в матчі проти «Шахтаря», ти дебютував за «Зорю». Поділися своїми враженнями.

- Так, дуже радий, що нарешті дебютував, і для мене важливо, що тренер довірив мені вихід в такому відповідальному матчі.
Категорія: у світі | Переглядів: 809 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: