Головна » Усі публікації » на Закарпатті » II турнір пам'яті Володимира Пінковського. Угорці беруть золото (ФОТО)
14:22
II турнір пам'яті Володимира Пінковського. Угорці беруть золото (ФОТО)
Сьогодні, 19 серпня, завершився традиційний ІІ турнір пам'яті Володимира Пінковського.

II турнір пам'яті Володимира Пінковського. Угорці беруть золото (ФОТО) З самого ранку визначали підсумкові місця на турнірі невдахи групового етапу. На стадіоні в селі Невицькому у грі за одинадцяте місце мінімальну перемогу святкували Діназ Вишгород. Дев'яте місце виборов рівненський Верес забиваши два голи Спарті Світловодськ.

У матчі за сьоме місце СДЮСШОР-05 переграв свалявців 2:0. П'ятими стали підопічні Тараса Вайданича, які виграли у Кошіце 3:0.

У бронзовому матчі Сапсан впевнено розібрався з ДЮШФ Зінедін, забивши в кожному з таймів по голу. Спочатку простріл з правого флангу вдало замкнув нападник Кропивницького, другий м’яч було забито після виходу один в один.

Фінальний матч став окрасою змагань. Угорська команда з самого початку прибрала ініціативу до своїх ніг і згодом почала втілювати свою перевагу у голи. Спочатку один з гравців прорвався правим краєм штрафної, обійшов двох захисників і вкотив під удар партнеру, який забив з семи метрів. Другий гол був забитий ударом по центру з 15 метрів.

Та мукачівців не знітилися і зуміли виправити ситуацію силами свого лідера атак. Крістіан Бако (молодший брат півзахисника ФК "Ужгород" Олександра Бако) спочатку обійшов захисника і з правого краю штрафної пробив точно у дальній кут. Ще за дві хвилини Бако дальнім ударом, з 28 метрів, поклав м’яч під перекладину - 2:2.

Та Божік Академія одразу у наступній атаці забила схожий гол, лівий захисник з далекої відстані застав зненацька голкіпера Мункача. З рахунком 3:2 команди пішли на відпочинок.

У другому таймі угорці продовжували вести гру і в середині тайму забили четвертий гол. За три хвилини до завершення матчу Бако завдяки індивідуальній майстерності скоротив відставання до мінімуму, але на більше Мункач не вистачило. Тож у драматичному поєдинку команда з Ніредьгази здобуває перемогу у турнірі.

В ході церемонії нагородження всіх юних футболістів, тренерів та вболівальників привітав засновник турніру Олександр Роман та дочка Володимира Івановича Пінковського. Далі було вручено призи в окремих номінаціях, серед яких було відзначено і наших гравців, зокрема кращий півзахисник – Юрій Крільо із Зінедіну та кращий бомбардир - Крістіан Бако із Мукачева.

В кінці команди отримали красені кубки, медалі та грамоти від організаторів змагань, Олександра Романа, Володимира Ороса та Володимира Мухлиніна.
 
 
Гра за 11 місце - «Діназ» Вишгород – «Чорноморець» Одеса 1:0

Гра за 9 місце - «Верес» Рівне – КДЮСШ «Спарта» Світловодськ 2:0

Гра за 7 місце - СДЮСШОР-05 Ужгород – «Сузіря» Свалява 2:0

Гра за 5 місце - СДЮСШОР Ужгород - FC VSS Kosice 3:0

Гра за 3 місце - «Сапсан» Кропивницький – ДЮШФ Зінедін 2:0

Гра за 1 місце - «Мункач» - Bozsik Akademia Niregyhaza 3:4
 Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1448 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: