Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Інспектори підбили підсумки року (ФОТО)
23:46
Інспектори підбили підсумки року (ФОТО)
Практично всі інспектори зібралися за круглим стоолом в будинку футболу для підбиття пісдумків своєї діяльності.

Практично всі інспектори зібралися за круглим стоолом в будинку футболу для підбиття пісдумків своєї діяльності.

Голова інспекторського комітету Віктор Борисович Наскалов скликав всіх інспекторів, які цього сезону були делеговані на матчі обласної першості з футболу. В ході засідання було заслухано статистику обслуговувань інспекторами матчів чемпіонату Закарпаття в Першій та Вищій лігах.

Однією з основних цілей зібрання було обговорення актуальних питань та вирішення проблем, які виникали впродовж поточного ігрового сезону. Після виступу керуючого засіданням Віктора Наскалова, делегати подискутували на найбільш хвилюючі теми, зокрема географії призначень інспекторів. Обговорювалось питання сліпого жеребу окрім арбітрів, також і делегатів.

На засідання також був пристуній перший заступник голови Федерації футболу Закарпаття Іван Петрович Дуран, який оцінив роботу інспекторів в цьому сезоні, всилухав зауваження, відповів на питання інспекторів та побажав всім присутнім здоровя та наснаги в Новому році.

Далі Віктор Борисович Наскалов вручив памятні грамоти з подякою за виконану роботу.

Наразі до складу інспекторів, які обслуговують матчі обласної першості входять: Віктор Наскалов, Василь Козик, Георгій Жбора, Іван Кампов, Георгій Жіга, Вахтанг Карібов, Михайло Митровський, Йосип Шитєв, Федір Варга, Анатолій Плєханов, Віктор Качур, Георгій Куля, Семен Головнич, Іван Головко, Іван Кувік, Василь Попович, Іван Староста, Михайло Ряшко та Ромео Буковецький.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з засідання Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: