Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іршавська "Бужора" здобуває Суперкубок Закарпаття 2020
16:42
Іршавська "Бужора" здобуває Суперкубок Закарпаття 2020
У неділю, 13 грудня, футбольний сезон завершився битвою за Суперкубок Закарпаття.

Іршавська Гра за Суперкубок проходила на сучасній футбольній базі Мункач, що у Дерцені і її масштаби вражають. 

Середнянці за відсутності вираженого нападника типу Соскиди намагаються знайти потрібний баланс в атаці - так цього разу на вістрі розпочав гру Едгард Русин, який у другому таймі вже грав у півзахисті, а Джанда попереду (а потім і Козуб). 

На перших хвилинах середнянці мали чудову нагоду вийти вперед - Габовда прорвався правим краєм і подав у штрафну, Медведєв розстрілював ворота з 8 метрів та кіпер рятує свої ворота.

На 6-ій хвилині Бандурович завдав першого удару по воротам суперника, Гречка забрав. Стартові двадцять хвилин підопічні Ковача діяли більш впевненіше і створили ще декілька хороших нагод та на завершенні діяли не вдало. Однак з часом Бужора перебрала ініціативу. На 18-ій хвилині Яцкулинець пробиває з середньої дистанції, воротар парирує. За декілька хвилин знову Сергій пробиває з 19 метрів, вище.

В середині тайму іршавці за майже п'ять хвилин провели два голи та кожного разу лайнсмен сигналізував про положення поза грою. Та вже перед самою перервою комнада Білака все ж забила вже за правилами - Мудра втік від захисників один на один і забив такий важливий, з психологічної точки зору, гол у роздягальню - 1:0.

Другий тайм проходив у практично рівній боротьбі без значних загострень. З часом тренери почали вдаватись до замін і одна з них могла зіграти за середнянців. На 65-ій хвилині Медведєв подав зі стандарту, Едгард Русин скинув Козубу, який пробив з 14 метрів, але влучив у поперечку. 

Бужора за декілька миттєвостей відповіла результативно. Мудра віддав на Яцкулинця у штрафну, який доволі легко пройшов двох захисників і зблизька пробив Гречку - 2:0.

За п'ять хвилин іршавська команда знімає питання про переможця цього поєдинку. Качур пробив з 15 метрів, голкіпера відбиває, а Бандурович був першим на добиванні - 3:0.

В останні хвилин п'ятнадцять бужорці віддали ініціативу супернику, чим сповна могли скористатись підопічні Ковача. На 76-ій хвилині Зуб гостро пробивав зліва з 15 метрів, Василь Русин парирує. За три хвилини Медведєв асистує Едгарду Русину, удар якого з 14 метрів йде вище цілі. Також нагоду відзначитись на завершенні гри мав Медведєв та його удар з 14 метрів потягнув воротар. 

Бужора вкотре демонструє свій клас і кладе до клубного музею ще один трофей. 

На церемонії нагородження були відзначені кращі гравців цього матчу - в середнянців Едгард Русин, а у Бужори - Іван Бандурович.


"Бужора" Іршава - Середнє 3:0

Голи: Мудра, 44, Яцкулинец, 70, Бандурович, 75.

Бужора: Василь Русин, Іван Веждел Андрій Ломага, Василь Кормош, Іван Бровдій (Станіслав Кохан, 72), Іван Бандурович, Олексій Хоменко, Мирослав Мудра, Сергій Яцкулинець, Михайло Полянський (Назар Бобик, 65), Іван Качур.
Тренер - Іван Білак.

Середнє: Ерік Гречка, Богдан Зуб, Іван Ільчук, Едуард Дзьоба, Едгар Русин, Євген Колобов, Віталій Медведєв, Валерій Роля (Василь Роботишин, 61), Іван Ковач, Тиберій Габовда (Роман Черевка, 72), Микола Джанда (Юліан Козуб, 61)
Тренер - Іван Ковач.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 812 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Всяде боси Середнього трублять про успішну молодь в команді, але в 19-20 років вже мали б розривати, а сезон тупо провалений, і незважаючи на то, шо все для Середнього роблять його шефи і база непогана, і підбір і сітку слабку на кубок при жеребкуванні отримали, і навіть гру за суперкубок їм подарила федерація, благо шеф Федерації є їх спонсором, то мож так, а на виході тупо НУЛЬ.... Короче кажучи номінація провал року саме в Середнього, як кажуть "феніта ля комедія"...

الاسم *:
Email *:
كود *: