Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Іршавські юнаки вирвали перемогу у виноградівців
11:29
​Іршавські юнаки вирвали перемогу у виноградівців
У черговому поєдинку вищої ліги серед юнаків ФК «Бужора» переграла ФК «Севлюш» 2:1.

​Іршавські юнаки вирвали перемогу у виноградівців Протистояння юнацьких складів команд «Бужора» та «Севлюш» стало центральним у 18-му турі. Виноградівці ділили першу сходинку чемпіонату разом з мукачівським колективом «Мункач». Іршавці у свою чергу міцно закріпилися на 3-ій сходинці.

Підтверджувати власні чемпіонські амбіції з перших хвилин виноградівці не поспішали. Обидві команди грали обережно, та не поспішали атакувати. Перша гольова нагода виникла у господарів аж на 13-ій хвилині. Після навісу партнера із центру поля у штрафну площу, м’яч головою переправив у ворота капітан іршавців, Полянський. Круглий летів точно у ствір воріт, але кіпер з м'ячем упорався.

Але сухим рахунок протримався ще недовго. 7 хвилин потому один з гравців «Бужори» виконав навіс з правого флангу у карну площу. Там на м’ячі першим опинився Кормош, який вміло замкнув круглого у ворота. 1:0.

Далі пішли атаки у виноградівців. Гості урізноманітнили атаки, задіявши при цьому усі фланги. Але удари Міговка, Ломаги, Ороса були трохи неточними. Зрештою зрівняти рахунок «Севлюшу» вдалося. На 31-ій хвилині після виконання кутового м’яч дійшов до Сафронова. Той, прийнявши круглого, пробив точнісінько у правий кут воріт. 1:1.

Далі команди грали більш розкуто. Атак було чимало і в господарів і в гостей. Особливо активним на вістрі був Полянський, який головою міг забивати щонайменше двічі. Але удари попри точність були заслабкими. Вже на 65-ій хвилині господарі під час однієї з атак лівим флангом завдали кілька ударів поспіль по воротах. Але з пострілами іршавців кіпер гостей впорався, відбивши м’яч у ноги одному з гравців «Бужори». Той намагався відбігти назад, аби зручніше пробити, та воротар прихопив нападника господарів руками, за що арбітр призначив пенальті. Стандарт взявся виконувати Березнай, який пробив у правий кут воріт. 2:1.

Виноградівці руки не опускали, майже вся команда рушила відігруватись, але тим самим натрапляли на контратаки, які зрештою нічим результативним не закінчувалися. У підсумку, 2:1. Виноградівці віддали лідерство юнакам «Мункача». А от іршавці ще міцніше осіли на 3-ій сходинці турнірної таблиці.


Арбітр – Денис Дудаш
Асистенти арбітра – Олександр Бодня, Богдан Павлюкович
Делегат – Георгій Жбора

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Севлюш» (Виноградів) 2:1

Голи: Кормош, 20’, Березнай, 65’ – Сафронов, 31’.

ФК «Бужора»: Усак, Купар, Кляп (Глеба, 34’), Березнай, Матіко, Майстренко, Кормош (Галас, 55’), Головко, Кинів, Полянський, Бобик;
Запасні: Палош;

ФК «Севлюш»: Марушен, Попов, Сафронов, Матій, Котляр, Копич (Свереняк, 46’), Орос, Макара, Ломага, Яцкулинець (Байдак, 41’), Міговк;
Запасні: Онисько, Віщак, Козаченко, Рева;
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 765 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: