Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Іршавський район: попереду всіх шахтарі та будівельники
16:29
Іршавський район: попереду всіх шахтарі та будівельники
Відбулись матчі 5-го туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Відбулись матчі 5-го туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

У центральному матчі групи «А» та всієї ліги в Приборжавському місцевий «Будівельник» прогнозовано дотиснув «Білки» – 2:1.

Невеличка несподіванка сталась у Дубрівці, де місцева «Дружба» не змогла перемогти «Сільце» – 0:0. Інший фаворит цієї зони «Арданово» на своєму полі очікувано розгромив великораковецький «Виноградар» – 5:2.

У зоні «Б» головна сенсація сталась у Чорному Потоці, де місцева «Ялинка» поступилась клубу, який наразі переживає не найкращий період у своїй історії, «Доробратову» – 0:1. Більше, ніж очікувалось наколотило у ворота суперників «Заріччя», яке на своїй арені розтрощило загатські «Карпати» – 6:0.

Більшого очікували брідські ультрас від своєї «Зірки», яка безпорадно поступилась у домашньому поєдинку негрівській «Скалі» – 0:3. Найпрогнозованіше завершив свій домашній двобій лідер «Шахтар», який у центральному поєдинку групи «Б» розгромив «Греблю» – 3:0.

У центральному матчі юнацьких змагань групи «А» «Виноградар» досить несподівано переміг «Арданово» – 4:2. Ще сенсаційніше завершила свій двобій молодь «Будівельника», яка була без шансів розгромлена білківськими однолітками – 1:5. «Сільцю» зараховано технічну перемогу без звичних трійко голів за віртуальну гру з дубрівськими, однолітками. Керівництво «Дружби» так і не змогло подати заявку на участь у юнацьких змаганнях.

Та головна сенсація дня, як серед усіх матчів турніру молодших, так і всього чемпіонату, сталась у Ільниці. Місцева шахтарська юнь дала прочухана одному з фаворитів змагань «Греблі» – 5:0. І це при тому, що перед цим поєдинком прогнозувалась перемога гостей як мінімум у 1 гол.

Ще в одному непересічному протистоянні, де очікувалась майже рівна боротьба, «Заріччя» дуже легко розправилось із загатськими однолітками – 4:1. Більш прогнозовано завершили свою гру негрівські скелепідкорювачі, які на виїзді вигризли звитягу над брідськими парубками – 3:2.

Найпередбачуваніше серед усіх юнацьких двобоїв зіграли доробратівці, які вирвали перемогу від ялинкових – 2:1.

За наслідками туру у таблицях дорослих найбільшого прогресу досягли «Заріччя» та «Доробратово», які піднялись на два місця вгору. Головними невдахами стали «Ялинка» та «Гребля», які опустились на дві сходинки.

У таблицях юнаків також відбулись зміни. Найбільшого прогресу досягли «Білки» та «Заріччя», які піднялись на два місця. По одному кроку наверх зробили «Шахтар», «Доробратово» та «Скала». Головним невдахою стала «Зірка», яка опустилась на два місця. По одному кроку вниз зробили «Арданово», «Будівельник», «Гребля» та «Карпати».

Турнірне положення команд:

Зона «А»

Дорослі: «Будівельник» – 10 очок (різниця голів – 11:7), «Арданово» – 9 (11:3), «Білки» – 6 (5:2), «Едельвейс» – 3 (8:10), «Виноградар» – 1 (3:6), «Дружба» – 1 (3:8), «Сільце» – 1 (1:6). «Будівельник» та «Дружба» зіграли на матч більше, а «Виноградар» має на гру менше від інших 4-х колективів.

Юнаки: «Едельвейс» – 9 (13:0), «Сільце» – 9 (4:2), «Виноградар» – 6 (7:2), «Білки» – 3 (7:8), «Арданово» – 3 (2:5), «Будівельник» – 3 (1:17). «Будівельник» зіграв на матч більше, а «Виноградар» на гру менше за інших 4-х колективів.

Зона «Б»:

Дорослі: «Шахтар» – 12 (11:1), «Скала» – 10, «Заріччя» – 6 (17:6), «Доробратово» – 6 (6:12), «Ялинка» – 5 (7:4), «Гребля» – 4 (5:8), «Карпати» – 2 (3:12), «Зірка» – 0 (2:20).

Юнаки: «Заріччя – 10 (9:1), «Гребля» – 9 (17:8), «Шахтар» – 6 (7:2), «Карпати» – 7 (9:4), «Доробратово» – 5 (5:6), «Скала» – 4 (3:11), «Зірка» – 3 (5:14), «Ялинка» – 0 (3:12).

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 788 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: