Головна » Усі публікації » у світі » Італійські гранди громлять закарпатців (ФОТО)
01:56
Італійські гранди громлять закарпатців (ФОТО)
Закарпатські футболісти не зовсім вдало провели свої матчі в другий ігровий день.

Закарпатські футболісти не зовсім вдало провели свої матчі в другий ігровий день.

Розпочали підопічні Володимира Мухлиніна свій другий матч на турнірі з небезпечного удару від Работишина та голкіпер Удіне був на місці. У відповідь біло-чорні відрізком у три хвилини провели два голи, Агнолетті та Янезі. На 15-ій хвилині Тасотті збільшує рахунок своєї команди, а згодом Янезі робить дубль.

На першій хвилині другого тайму Кудріг забиває четвертий гол. Мердеєв та Ердевді занесли у свій актив по одному удару по воротам Гасперіні. На 40-ій хвилини Кудріг не забиває пенальті, пробивши мимо. Крапку в погромі наших хлопців кладе Спегонья.

Удінезе повністю переграло Ужгород за всіма показниками.

Ужгород виступав в наступному складі: Дзьоф, Кашка, Шахарда, Ганич, Тимканич, Михалко, Федак, Коваль, Мердеєв, Работишин, Маркович. На заміну виходили: Катона, Ердевді.

Завтра в 10.00 ужгородці зіграють заключну гру групового раунду з Сент’Аньєло на стадіоні Бянко Галіполлі.

Сілецькі футболісти у грі проти фаворита змагань туринського Ювентуса вирішили не відставати від своїх співвітчизників, і теж пропустили шість м’ячів у свої ворота.

За весь матч іршавчани не зуміли нанести ні одного удару в сторону воріт Гіреллі. У відповідь вони отримали 13 ударів, з яких 7 у площину воріт.

В першому таймі на 6-ій Да Кошта та на 10-ій хвилині Тонгя розпочали гольовий залп господарів. В другому таймі зуміли відзначитись Россет (30), Ловальйо (37, 48) та Да Кошта (50+3).

Команда Білана грала в такому складі: Ігор Боднар, Віталій Кузьма, Ярослав Маланка, Віталій Король, Іван Глушко (ст.),Іван Пап, Василь Булеза, Іван Станкович, Едгар Віннер, Дмитро Глеба, Станіслав Чакавий. На заміну вийшли: Тарас Глеба, Антон Феєр.

Отсанній матч у групі Сільце проведе завтра в 11.30 з Пантанеллі Сіракуза на стадіоні «П. Нахіра» в Отранто.

Тарас Галушка






Категорія: у світі | Переглядів: 914 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: