Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ІТФ перемагає у Кубку ректора УжНУ з міні-футболу
07:57
ІТФ перемагає у Кубку ректора УжНУ з міні-футболу
Напередодні Великодня в університеті відбувся студентський турнір із міні-футболу.

ІТФ перемагає у Кубку ректора УжНУ з міні-футболу За Кубок ректора на завершальному етапі змагалися чотири факультети: історичний, географічний, ІТФ та ФЗЛ.

Попередньо змагання відбувалися в чотирьох групах, переможці кожної проходили до завершального турніру. Напружена боротьба й непоступливість суперників виявилися винятковими – поза ½ фіналу опинилися сильні команди стоматологів, медиків, фізиків та біологів.

У першій грі фіналу зустрілися факультет здоров’я людини та географи: останні «всуху» 0:4 поступилися колективу спортивного спрямування, утім, як виявиться пізніше, не розгубили бойового духу. За фізкультурників виступали такі відомі футболісти як Мирон Гулович (ФК "Середнє"), Євегн Добровольський (ФК "Говерла"), Іван Грубінка (ФК "Сузіря" Свалява), Андрій Ізай (ФК "Баранинці"), Богдан Тимощук (ФК "Трансвуд").

Другими на майданчик вийшли представники інженерно-технічного та історичного факультетів. І хоч на початку матчу історики вирізнялися активністю і створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника, кінцевий рахунок – 4:5 – виявився не на їхню користь. В складІ ІТФ виділялися Андрій Лазар (ФК "Середнє") та Василь Бонтей (ФК "Вітязь" Концгазо).

За третє місце в турнірі змагалися команди, які поступилися в перших двох матчах. Перевагою в шість м’ячів (з рахунком 7:1) свої високі бійцівські якості засвідчив геофак, здобувши таким чином бронзу турніру і відкинувши на четверту позицію істориків.

Найбільш напруженим і по-справжньому «спекотним» виявився поєдинок за Кубок, у якому зустрілися колективи ІТФ та ФЗЛ. Обидві команди показали гідну гру досить високого рівня.

До останнього важко було здогадатися, хто ж стане переможцем у цьому двобої. Врешті, фінальний рахунок зафіксував результат 2:1 – на користь команди ІТФ-у.

Турнір завершився нагородженням колективів-призерів грамотами та медалями. А головний трофей – Кубок ректора – відтепер прикрашатиме куточок спортивної слави інженерно-технічного факультету.
 

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1004 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: