Головна » Усі публікації » на Закарпатті » IV Міжнародний турнір з футзалу Даймонд Ліга "Карпати 2022"
16:35
IV Міжнародний турнір з футзалу Даймонд Ліга "Карпати 2022"
У Тячеві відбувся четвертий за ліком міжнародний турнір з футзалу Даймонд ліга "Карпати".

IV Міжнародний турнір з футзалу Даймонд Ліга Двадцять учасників вже традиційного IV міжнародного турніру з футзалу Даймонд ліга "Карпати 2022" були поділені на шість груп і змагалися впродовж трьох днів 28-30 січня. Серед них взяло участь і п'ять закарпатських команд.

У групі А УЖНЕТ здобув дві перемоги і з першого місця вийшов до чвертьфіналу. У групі В ФК Вікторія-ЛНС (Біла Церква) не змогла зачепитися за очки. У групі Д Тячів здобув одну перемогу і з другого місця пробився до срібного дивізіону. У групі Е Беркут Бедевля стала третьою, а мукачівський Алекс останнім у групі.

У підсумку найвище місце серед закарпатських команд зайняв УЖНЕТ - він став восьмим (або четвертим у Gold Division). Тячів прийшов на фініш дванадцятим (четвертий у Silver Division). Беркут фінішував чотирнадцятим (другий у Bronze Division). Алекс став сімнадцятим, а Вікторія-ЛНС вісімнадцята (відповідно перші та другі у Prestige Division).

Чемпіоном став ФК "Орлівка", який у фіналі зіграв внічию з одеським PSV 4:4, а в серії пенальті виявився влучнішим. У грі за третє місце вінницький ФК "Яско" переміг румунську "Лагуну" 4:2.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 540 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Стаття викладена просто сумбурно, сплошне блабла бла, ті здобули перше ті не зачепилися, найвищі ті, що 8-ме ..... Вам треба піднімати рівень і не видаляти коментарі, бо скотилися до рівня непотрібного сайту ФФЗ. А шкода, колись були цікаві.

الاسم *:
Email *:
كود *: